Göçük sorunu ile ilgili yaptığınız işlemler ve son durum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rmys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
[MENTION=7039]tbedir[/MENTION] Hangi servis ucretsiz yapiyor? Ben Mutluhana sordugumda 100 tl dediler ve sadece stop lambalari sokulecek dediler

Aracınız
Peki bu honda 100₺ para istiyor ya, bende desemki arabanin kaskosu var kasko odesin. Sonuc ne olur? Kasko eksper gonderecek oda diyecekki uretim hatasi, honda diyecek kullanici hatasi. Yesinler birbirini mi olacak durum

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FC5 2017
Arkadaşlar otomotiv yan sanayide çalışıyorum. Etrafımdaki kimya mühendisleri yapılan onarımın işe yaramayacağını ileride yine göçme veya dalgalanmanın olacağını düşünüyorlar. Yaptıran var mı? bu arada ben Nisan ayına Sandıkçıdan randevu aldım. Bakalım ozamana kadar düşüneceğim.

Aracınız
Ben de almayı düşünüyorum ama kafam çok karışık. 2017 ekim- kasım ayından sınrakilerde güçlendirme yapıldığı söylendi. Ama yine de insanın içine kurt düşüyor. Anladık keyifli bir araba(bu gidişle ben de alacam gibi) ancak o kadar para verip böyle sıkıntı yaşamak olacak iş değil. Bir de ikinci elinde büyük zarara uğratacak. Peki kapı aralıkları ve ön kaputun 140 km de dalgalanma olayı nedir?
Ben hatasiz fume 2017 exe ecoyu 20 gun once 19000km de 97250 ye aldim. Suan sahibinden de en ucuz 2016 si 100.000 civarinda. Ya ben cok ii fiyata aldim ya da experle iş birliği yaptilar bilemiyorum:))
gocuk olayı hala muamma mahkemeye verenler kazanırsa emsal karar olusabilir. Gocukler gozu rahatsiz edici seviyeye gelmedigi surece bence onemi düşük..

Benim arac degil 140 - 150 yi gecmek 120km de on kaput resmen horon tepiyor havalanip ucacak diye yavasladigim oldu gecen tarsusa giderken:)) bu arada acayip cok yakiyor demedi demeyin. Dun 20bin bakima girdim ufuk plazada adamlar bisi yok yakit ayarlari hersey normal dedi.

Dedim uzun yolda ekonomi modda lpg li arac 35kurus yakacaksa benzinle gitsem teknik verilere göre 30kurus yakacak o nasil oluyor dedim mıyk mıyk edip bön bön baktilar suratıma cvp veremediler.. lazimsa satabilirim aracimi:))

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

okaya

0
Aracınız
Göçük sorunu için servise gittim. Araç için 1 hafta öncesinden randevu veriyorlar. Araç c sütunu önce vakumla düzeltiliyormuş. Sonra c sütunu bir çeşit donan malzeme ile doldurulup 1 gün hareketsiz bir şekilde malzemenin donması bekleniyormuş. Dedim tam düzeltme mümkün mü. Evet dediler. Bence yaptırmaya değer. Satarken o şekilde kimse almaz, honda ne zaman bu uygulamaya son verir bilinmez. Ben yaptırmaya karar verdim. Bilginize

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Göçük sorunu için servise gittim. Araç için 1 hafta öncesinden randevu veriyorlar. Araç c sütunu önce vakumla düzeltiliyormuş. Sonra c sütunu bir çeşit donan malzeme ile doldurulup 1 gün hareketsiz bir şekilde malzemenin donması bekleniyormuş. Dedim tam düzeltme mümkün mü. Evet dediler. Bence yaptırmaya değer. Satarken o şekilde kimse almaz, honda ne zaman bu uygulamaya son verir bilinmez. Ben yaptırmaya karar verdim. Bilginize

Serviler uygulama ile ilgili biraz ustalık kazansın bende yaptıracağım.

Aracınız
2017 Nisan ayı çıkışlı 10000 km de hb 1.5 turbo aracımla aranıza yeni katıldım aracı almadan önce göçük probleminin sadece sedan kasalarda olduğunu hb kasalarda olmadığını düşünerek c sütununa fazla bakmadan satın aldım aracı aldığımda ilk düşüncem kaporta sacının parmakla bile içeri doğru çok kolay içeri doğru hareket ettiğiydi kaputu açtığımda kaputun beklenilenden ağır olmasıda beni şaşırttı(ağır ama mukavemetsiz) araç kaportasında gerçekten bir mantık hatası var bir kere 1411 kilo olan bu araç benzerlerinden ağır ama sacı hamur gibi bu arada buradaki konuları okuduktan sonra dün sol sütünda belli belirsiz iki burkulma görünce açıkcası canım sıkıldı.Benim şahsi görüşüm problem sadece c sütununda değil kaportanın tüm parçalarında bir iki gündür gördüğüm her aracın kaportasını elimle ittiriyorum en nazik olan inanın kendi aracım şimdi bir çok kişi kaporta esnek olmalı kaza anında kontollü burkulmalı darbeyi sönümlendirmeli önemli olan şase diyecek tamam bunlara katılıyorum ancak bizim araçlarımızın kadar da yumuşak olmamalı bu arada şasenin sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü kaporta parçaları gibi olsa şase burkulmalarında eğilir yolda gördüğümüz Honda Civic lerin çoğu asimetrik durur ya da yolda giderken şeritde duramazlardı.

okaya

0
Aracınız
Merhaba,
Göçük sorununu yaşayan bir rs sahibiyim. Bir kaç kez servise gittim kabul etmemişlerdi. Çocuklar yapmıştır vs gibi anlamsız geyikleri yaşadım serviste. Sonra baktım honda düzeltmeyi kabul etmiş. Ben de gitmişken o da olsun dedim. Yaptılar . Öncelikle 2 gün sürer yapıldıktan sonra kıpırdatmadan beklemesi gerekiyor dediler. Ama iş 3 gün sürdü. Ben çökük görünce elimle biraz yoklamıştım sanırım göçüğü biraz daha büyütmüşüm , düzeltirken boya atmış tırnak kadar . Onu rötüşle düzelttiler . İçini doldurmuşlar artık bastırsanda çökmüyor. Servis çok kibar olmakla birlikte Honda genel bir kültür olarak baştan sona bir duyarsızlık kültürü yerleştirmiş. İnsanların ruh hali bizim bir suçumuz yok ama honda böyle istiyor gibiydi. Yani arkadaş olsan süper adamlar ama konu araba olunca canınızı sıkabiliyorlar. Neyse sonuç olarak kendi tercihiniz , arabanın stop lambalarını söküyorlar ordan dolduruyor , düzeltiyorlar. Yani arabada çok bir oynama yapmıyorlar. 100 lira da ücret alıyorlar. Böylece konu kapanmış oluyor. Arabada şimdilik bir anormallik yok . Olursa buraya yazarım.

Geri