Merhaba,
Göçük sorununu yaşayan bir rs sahibiyim. Bir kaç kez servise gittim kabul etmemişlerdi. Çocuklar yapmıştır vs gibi anlamsız geyikleri yaşadım serviste. Sonra baktım honda düzeltmeyi kabul etmiş. Ben de gitmişken o da olsun dedim. Yaptılar . Öncelikle 2 gün sürer yapıldıktan sonra kıpırdatmadan beklemesi gerekiyor dediler. Ama iş 3 gün sürdü. Ben çökük görünce elimle biraz yoklamıştım sanırım göçüğü biraz daha büyütmüşüm , düzeltirken boya atmış tırnak kadar . Onu rötüşle düzelttiler . İçini doldurmuşlar artık bastırsanda çökmüyor. Servis çok kibar olmakla birlikte Honda genel bir kültür olarak baştan sona bir duyarsızlık kültürü yerleştirmiş. İnsanların ruh hali bizim bir suçumuz yok ama honda böyle istiyor gibiydi. Yani arkadaş olsan süper adamlar ama konu araba olunca canınızı sıkabiliyorlar. Neyse sonuç olarak kendi tercihiniz , arabanın stop lambalarını söküyorlar ordan dolduruyor , düzeltiyorlar. Yani arabada çok bir oynama yapmıyorlar. 100 lira da ücret alıyorlar. Böylece konu kapanmış oluyor. Arabada şimdilik bir anormallik yok . Olursa buraya yazarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi