Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hatasiz fume 2017 exe ecoyu 20 gun once 19000km de 97250 ye aldim. Suan sahibinden de en ucuz 2016 si 100.000 civarinda. Ya ben cok ii fiyata aldim ya da experle iş birliği yaptilar bilemiyorumBen de almayı düşünüyorum ama kafam çok karışık. 2017 ekim- kasım ayından sınrakilerde güçlendirme yapıldığı söylendi. Ama yine de insanın içine kurt düşüyor. Anladık keyifli bir araba(bu gidişle ben de alacam gibi) ancak o kadar para verip böyle sıkıntı yaşamak olacak iş değil. Bir de ikinci elinde büyük zarara uğratacak. Peki kapı aralıkları ve ön kaputun 140 km de dalgalanma olayı nedir?
Göçük sorunu için servise gittim. Araç için 1 hafta öncesinden randevu veriyorlar. Araç c sütunu önce vakumla düzeltiliyormuş. Sonra c sütunu bir çeşit donan malzeme ile doldurulup 1 gün hareketsiz bir şekilde malzemenin donması bekleniyormuş. Dedim tam düzeltme mümkün mü. Evet dediler. Bence yaptırmaya değer. Satarken o şekilde kimse almaz, honda ne zaman bu uygulamaya son verir bilinmez. Ben yaptırmaya karar verdim. Bilginize
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi