Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birçok yeri denedim genelde iyi yerlerden alıyorum. Aynı markanın olmasına rağmen şehir istasyon falan çok farkediyor. Opet var aygaz birisi 2.06 diğeri 2.40 nasıl böyle bir fark olabilir ki? Genel olarak benim gördüğüm şu:
-Opetten aldığımda daha performanslı
-Shell den aldığımda daha uzun gidiyor
-Bp den aldığımda ise ikisi de orta düzeyde
Bu bar meselesi çok önemli. Düşük sıcaklıkta 9 barın altında almak bildiğin hava almak gibi oluyor. Yazın 12 bar , kışın 9 bardan düşük olmamalı pompa. Yoksa kabarmış gazoz gibi gaz almış oluyoruz.
Bende yazın yapıyordu ilginçtir kış geldi hiç yapmadı opet aygaz almıyordum bende. Shell ve bp de hiç yanmadı arıza ışığı. Bazı opet petrollerde de yanmadı.
2 yıl boyunca grand vitaraya opetten aldık ve 50 bin km sonra filtre değiştik hala iyi durumdaydı sadece bir kere arıza lambası yaktı ve sildirdim. Ondan sonra yaklaşık iki aydır da civice opetten almaya özen gösteriyorum. Bir sorun yaşamadık henüz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.