Ben devamlı Shell alıyorum
Executive Eco 19
Executive Eco 19
Acayip bir durum. Yakıt felaket kötü çıkmış.Hocam mesajın üstüne yazayım, sürekli şehir içi dur kalk ilerlediğim için tüketimde felaket yüksek, en sonunda arıza lambasi da yandı
Ekli dosyayı görüntüle 260657
OBD cihazi ile baktığımda uyarı bu
Fakir karışım...
Ekli dosyayı görüntüle 260659
LTFT değeri de 25e fırlamış...
Öyle hocam işin kötüsü mecbur bütün yakıtı bitirene kadar kullanacağım, sonrasında 50 km civarı benzinde kullanıp sonra tekrardan LPG Shell'den fulleyip LTFT STFT değerlerini kontrol ederek ilerlemeyi düşünüyorum.Acayip bir durum. Yakıt felaket kötü çıkmış.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
aklı kelden yakıtı shellden alıcan hocamSon 2 depodur deneme amaçlı TOTAL'in gazını kullanıyordum ama 2000 devir altında tekleme tarzı bir his ve çekişte zayıflık vardı, dünde depoyu fulledim ve aynı durum devam ediyor. Açıkçası TOTAL'in gazından pek memnun kalmadım, bir sonraki depoda SHELL'e geri dönmeyi planlıyorum.
Geçmişte Petrolofisi ve BP kullandığımda bu tarz sorunlarla karşılaşmamıştım, TOTALden ilk defa 2-3 depo kullanayım dedim ancak hüsranla sonuçlandı.şu aralar bp deng geldıgı için bp Shell ise genelde deng gelmiyor ve fiyat katı ise genelde uçuk oluyor. bp 3.24 oldugu yerde Shell 3.80 oluyoraklı kelden yakıtı shellden alıcan hocam
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
demirörenden ne fayda gördük ki gazından görelimGeçmişte Petrolofisi ve BP kullandığımda bu tarz sorunlarla karşılaşmamıştım, TOTALden ilk defa 2-3 depo kullanayım dedim ancak hüsranla sonuçlandı.
Benzinde kullanmaya başlayınca arıza kodunu silip devam ederseniz değerler sıfırlanır takibide kolay olur. Burda asıl alınması gereken ders rastgele heryerden lpg almanın doğru olmadığı ortaya çıkmış oldu.Öyle hocam işin kötüsü mecbur bütün yakıtı bitirene kadar kullanacağım, sonrasında 50 km civarı benzinde kullanıp sonra tekrardan LPG Shell'den fulleyip LTFT STFT değerlerini kontrol ederek ilerlemeyi düşünüyorum.