Honda damladan fiyat alın muhakkak. Diğer bayilere göre fiyatı biraz daha uygun. Ben en son bakımı orada yaptırdım. Hizmetten de memnun kalmıştım.
Hocam . tavsiyeniz üzerine BORA'ya söyledim. '' Sticker varmı aracınız da '' diye sordu yetkili bayan...Honda Bora iyidir, tavsiye ederim. Civic Club Türkiye indirimi de mevcut.
Cem bence en iyisi. Fiyat konusunda damla ve Marmara iyi.İstanbul da tavsiye edeceğiniz güvenilir temiz iş yapan bayi var mı öneriniz
Ayışığı,damla,mutluhan ,cem, park ?
Önümüzdeki ay 10000 bakıma gireceğim , herhangi bir tavsiye olmazsa aldığım bayi olan Ayışığına gideceğim.
iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende de yok hocam, yapıştırmadım. Hocam zaten telefonda indirim ile ilgili bilgi vermiyorlar.Hocam . tavsiyeniz üzerine BORA'ya söyledim. '' Sticker varmı aracınız da '' diye sordu yetkili bayan...
Bilgi için Teşekkür ederim hocam...Bende de yok hocam, yapıştırmadım. Hocam zaten telefonda indirim ile ilgili bilgi vermiyorlar.
Servise gittiğiniz zaman bankoda ki arkadaşlar tutarı hesaplarken Facebook civic club üyesiyim indirim yapıyordunuz diye söyleyin. Servis müdürü Merve hanım konuyu biliyor. Ayrıca tek çekimde bir miktar daha indirim yapıyorlar.