Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim hgs cama yapışık değil kart sistemdi. Aracı sattık sonuçta plakası aynı fakat ruhsatın değiştiği günden sonra geçişler yeni ruhsat sahibine gitmiyor mu cezai geçişler. Sonuçta benim kartım bende , ruhsatta üstüme değil. Satış tarihi belli.
Onu merak ederek sordum. Biraz rahat davrandık işlerden gidemedik iptal etmeye kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
Sizin kartınızda para olduğu sürece aracı alan arkadaş sizin bakiyeden kullanarak geçiş yapar. Bakiye bitince kaçak geçiş sonucu oluşan cezalar plaka sahibine gider. Siz her türlü karta tanımlı plakayı değiştirmeli ya da iptal ettirmelisiniz.
Benimki torpido da cama yapıştırmadım fakat bazı geçişleri 2 ay olmasına rağmen düşmedi. Mesela köprüden hiç okumamış bugüne kadar hgs müşteri hizmetletini arıyorum kaçak geçişiniz görünmüyor diyor anlamadım valla. Bu tarz başına gelen varmı.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.