Hocam bu süreci bizde merakediyoruz sonuçta bu sorunu her an bizde yaşayabiliriz gelişmeler hakkında bizide bilgilendirirseniz seviniriz. Mahkemenin lehinize sonuçlanacağını tahmin ediyorum inşallah en kısa sürede mağduriyetiniz giderilir.
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
bu iş yüzünden arabaya kısa mesafe gitmeye korkuyorum bp den başka yerden mazot almıyorum hatta arada yüksek devirlerde geziyorum dizelin artısı kalmayacak bu iş yüzünden takipdeyim bakalım bu iş nasıl çözüm bulacak
Evet 1. aşama gerçekleşti.Dpf filtresini yenileyin uyari yazisi cikti.Araç 2018 mart çıkışlı 8200 km. de.Yalniz dpf ariza lambasi diye bir uyari lambasi yanmadi.Servisle gorustum rejenerasyon yapacagiz denildi bakalim.Hemen gidecegim.
Aracı almadan önce bu konuyu okumuşmuydunuz çünkü sizin duruma benziyo umarım size de garanti dışı dpf değişim fiatı yüksek rakamlar çıkmaz ama sizinki de ona doğru gidiyo çünkü km çok az.Üzücü durum
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yakitta Bp den sasmam artik.Aksam kitapciga baktim.Dpf ile ilgili 2 uyari var.1 Dpf yenilemesi gerekli.Yapilacak islem araci 60 km/h uzeri hizda 20 dk kullarak dpf temizligini saglayin.2 dpf yenilemesi gerekli!Araci yetkili servise goturun.Kisa ve yogun trafik kullanimi bu durumu hizlandiriyor.Bugun yola ciktim Burdur Isparta Denizli hattina.Isparta ya girdim uyari söndü.Servisi aradim gelmenize gerek yok tekrarlarsa goruselim dediler.Uyariyi dikkate almaz araci kullanmaya devam edersek buyuk ihtimalle 2. uyari mesaji unlemli veriyor.Gene devam edersek geri donussuz tikaniyor benim anladigim.
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.