şuan ki ortalama hızımı mı soruyorsunuz yoksa 6.000 km de dpf yandıgındaki servise götürdügüm ortalama hızımı mı soruyorsunuz onu anlamadım . mesajlarınızdan sizi şöyle degerlendirdim sanırım sizde bu araçtan aldınız ve böyle bir sorunla karşılaşmadıgınız için bana ön yargı ile bakıyorsunuz . size şöyle anlatayım durumun özeti ni . Honda nın 1991 model civic ex in den 2018 model civic i-dtec ine kadar bütün arabalarını satın aldım ve kullandım ! ( CR-V - VTİ -VTEC - Sİ dahil ) bilinçsiz bir kullanıcı degilim ayrıca partikül filtreli de araçlarım oldu nasıl kullanılması gerektigini gayet iyi biliyorum sagır dedigimiz devirsiz kullanımla aracı kullanmadım ve mazot larımı istanbulda bulunan kurumsal firmalar dışında hiç bir yerden almadım . Empati yapabilmeniz için başınıza böyle birşeyin gelmesi ve bu tecrübeyi yaşamanız gerekiyor. Bende istemem aracımı kötülemek ama hiç umrumda degil çünkü honda ve ayışığı bu duruma duyarsız kalması gerçekten beni honda markasından sogutmaya yetti !
İnşallah senin aracında böyle bir sorun olmaz ama arama motorlarına honda partikül sorunu yazarsanız ne kadar insanın bu durumdan şikayetçi oldugunu görürsünüz .