Siz sadece yakıtta kuruş hesabı yapıyorsunuz, lpg'den ekstra doğacak bakım, ayar, parça vb masrafları es geçiyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Onun da haricinde benim dediğime gelmişsiniz işte, performanslı kullanınca yakıtı karşılayamadığınızdan lpg taktırdığınızdan bahsediyorsunuz. Derdiniz tasarruf ise performanslı araç alarak hata yapmışsınız. Yok, derdiniz performans ise ondan tasarruf etmek için lpg taktırarak daha büyük bir hata yapmışsınız bence. RS performanslı kullanılsa da çok yakmayan bir araç, tabi dizel fiat vb araçları baz alıyorsanız ayrı. bu arada 40lt lpg ile yarısı şehir içide 600 km, bende buna güldüm asıl, tek gülen de olmadığıma eminim
neyse karşılıklı birbirimizi güldürmüşüz, ne güzel. ömrümüz uzadı
İşin şakası bir yana, herkese açık bir forumda yoruma açık bir konu açtıktan sonra, yazılan her yorumda kendinizi ya da fikrinizi diğerlerine kabul ettirmek zorunda hissetmeyin, herkesin düşüncesi kendinedir.
Onun da haricinde foruma üye olur olmaz kendinizi tanıtmadan, hatta nezaketen isminizi bile yazma gereği duymazken direk belli bir markanın ve belli bir servisin ismiyle konuya dalıp, herkese tek tek savunmanız bana biraz garip geldi, sanırım forum kurallarına da aykırı bir durum ama site adminleri daha iyi bilirler.