mask946
0
Fabrika LPG li araçlara kesinlikle lafım yok 3 lira fazla etmesi normal.
ama dısarda takılanlar o kadar fark ettirmez diye düşünüyorum
ama dısarda takılanlar o kadar fark ettirmez diye düşünüyorum
Siz uyumlu araç kullanmamışsınız. Civic Eco benzin ile aynı performansı sağlıyor hem deBir kere lpgli araç kullanmistim peugeot aracimda..bir daha kullanmamaya tövbe billah ettim..yakit az oluyor ama sanayiden cikamiyordum.
SM-J700F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Siz uyumlu araç kullanmamışsınız. Civic Eco benzin ile aynı performansı sağlıyor hem de
Hocam sadece şehir dışı hesaplamissin yanlış gormediysem ben şehir içi benzinde 55 kuruş lpg de 28 kuruş fln yakiyorum. LPG yi ben 20 25 bin km de amorti ederim
GT-I9500 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
tabiki bu kişiden kişiye değişir. benim görüşüm fabrika çıkışı olmayan lpg li araçlar
benzinli araçlardan ucuza yada kafa kafaya gider.
sizin dediginiz olay bence Fabrika lpg li araçlar için kesinlikle geçerlidir
Bence bu fabrika lpg liler icin kesinlikle evet haklisinizHocam cok guzel bir Calısma olmuş yalnız lpg li aracınızı satarken de 2-3bin TL fazla ya satacaksınızzaten.. Hem benzinli hem lpg li civic kullanan olarak 1km bile lpg li kullansam kardayım diye dusunuyorum..
F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam fabrikasyon lpg ye ben pek takılmıyorum yakıt konusunda bir fark yok cunku. 100 bin km den sonra fabrikasyonlardaha sorunsuz calısıyor. Hatta kendi tecrübemdir, bilmiyorum siz ne dersiniz fabrikasyonlar biraz daha fazla yakıyorBence bu fabrika lpg liler icin kesinlikle evet haklisiniz
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Afr ayarı yapılırsa bütün lpg ler en olurunu yakar. Fabrikasyon lpg nin farkı ise dediğiniz gibi 100 k lardan sonra ortaya çıkar. Sonradan takılma (fabrika hazır lpg olmayan) araçlarda piston erime başlarken piston ve gömlek metaryali farklı olduğu için problem yaşamayacaktır ya da çok daha uzun süre sonra yaşayacaktır.Hocam fabrikasyon lpg ye ben pek takılmıyorum yakıt konusunda bir fark yok cunku. 100 bin km den sonra fabrikasyonlardaha sorunsuz calısıyor. Hatta kendi tecrübemdir, bilmiyorum siz ne dersiniz fabrikasyonlar biraz daha fazla yakıyor
F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.