Allah nazardan korusun bence de Dünya da tek bir proje gibi duruyor.
Hele FK2 sahiplerinin takmadığı karbon parçaları FK3 e takmışsınız ne desem az olur gerçekten.
Bundan sonra yolda GTI lar, Cupra lar rahat bırakmaz ben bile yolda görsem FK2 sanarım
Elinize emeğinize sağlık güle güle binersiniz inşallah
'?? ??? ???. (??????)
'?? ??? ???. ?-???? ??-? (?????)
'?? ??? ???. ?-???? (Ş??????? ?????)
Cok tesekkurler ?Aracın son halini yeni görüyorum, araç gerçekten çok güzel görünüyor
ustacım merhaba Elinize emeğinize sağlık gerçekten çok güzel olmus hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim.Gereksiz boya sökme takma resimlerini paylaşmak istemedim.Tüm parçaların boya montaj sonrası resimleri aşağıdadır
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş. bendede 2013 modeli var ama hiç bir aksesuar bulamıyorum spoiller difizör ön tampon eki yan marşpişel v.s. Nasıl bulabilirim ?Selamlar
Sizlerle aklımda olup uzun uğraşlar sonunda aklımdakini icraata döktüğüm aracımın resimlerini paylaşıyorum.Ciddi emek ve para harcayıp bu hale getirdim.Bildiğiniz gibi bu aracın hiç bir parçası Türkiye'de bulunmuyor.Ama sona yaklaşırken aracıma baktıkça emeğimin karşılığını görmek beni gerçekten mutlu ediyor.
Kısmet olursa bu haftasonu spoiler ve logoların montajından sonra projeyi bitirebilirim veya carbon kaput ve bagaj siparişi verip sonlandırabilirim henüz bir karar veremedim
İlk halinden günümüze kadar olan resimler
ilk iş daha fazla bekleyemeyip yayları taktırmak oldu
Sonrasında sıra jant lastik işine geldi.olmazsa olmazımız OZ ultra matte bronze
Son olarak beklediğim parçalardan bir kaçı geldi tek kare resim var