S
Silinen üye 20336
Guest
Amin. Hayırlı olsun.Allah agız tadıyla binmeyi nasip etsin Makinemize kavuştukEkli dosyayı görüntüle 254687
ALLAH(c.c.) kazasız, sorunsuz, keyifle kullanmayı nasip etsin...
Amin. Hayırlı olsun.Allah agız tadıyla binmeyi nasip etsin Makinemize kavuştukEkli dosyayı görüntüle 254687
SAğolasın hocam ıyıkı de CRV aldım, başka marka olsaydı cok pısman olcaktım Makıne cok güçlü ve konforlu zaten herseyını bılıyorum 3 yıl 80 bın km kullanmıslıgım da var.Amin. Hayırlı olsun.
ALLAH(c.c.) kazasız, sorunsuz, keyifle kullanmayı nasip etsin...
Allah razı olsun hocam valla Allah herkesın gönlüne göre versın@ozgur-35 hayırlı olsun, kazasız-belasız ve sorunsuz sürüşler dilerim
FB7 Beyaz opak beyaz Civic'lerinde boya kalınlığı 80 civarı çıkıyor.Hondayı expere soktuğumda meraktan MAzda 3 ün de boya kalınlığına baktırdım Honda CR-V ıle kıyaslamak adına. MAzda 3 80 75 mıkron gelirken Honda CR-V de degerler 100 110 mıkron geldı hep CR-V boya cok kalıtelı
Fiyatına göre normal hocam. Ne demişler: Üç kuruşa beş köfte yok! Sonunda hayırlı olsun.Bizim sattıgımız beyaz CR-V de de 110 ıdı Zaten bellı Boya harbıden kalın alman aracları gıbı. JAzz vardı bızde en ufak bı seyde boya atıyordu hep Crv de hıc öyle bı durumla karsılasmadım Exper de dedı alman araclarında 150 mikrona kadar görüyoruz dedı