Bugün 40 50 km yol yaptım hızım 120 felandı. Araç sanki havada gidiyor Yerle bi bağ yok gibi Lastık ıle yer arasındaki sürtünme kuvvetı kesınlıkle kabıne yansımıyor O kadar rahat ki insan kendını uçakta sanıyor
Bugün 40 50 km yol yaptım hızım 120 felandı. Araç sanki havada gidiyor Yerle bi bağ yok gibi Lastık ıle yer arasındaki sürtünme kuvvetı kesınlıkle kabıne yansımıyor O kadar rahat ki insan kendını uçakta sanıyor
Aksam nasipse Ankaraya gıtcem depoyu fulledım 300 tl aldı bakalım ne yakcak 4kişi bagaj full olcakHocam senin yüzünden CRV lere bakmaya başladım
Forumda CRV sanırsam bir tane. Böylelikle değişiklik oluyor, renkte katıyor.Hocam senin yüzünden CRV lere bakmaya başladım
Doğru yakıt hesaplaması için gidiş geliş ortalaması şart. Diğer türlü aldatıyor. Boş ağırlığı 1.5 ton diye biliyorum. Yakıt deposu hakikaten küçükmüş. Aslında bunun hakkı 60 litre.Ankara ya ulaştım arkadaslar. 4 kişi bagaj agzına kadar yüklü klıma hep acık hızım sabıt 110 idi. 7 saate geldım İzmirden Yakıt tükemım 6.0 ile son buldu. Mazotun 6.5 oldugunu varsayarsak 230 240 tl gıbı bi rakama ulaştık. 4x4 boş agırlıgı 1750 kılo olan bı arac ıcın iyi deger. Tabi yol İzmirden Ankaraya dogru hep yokustu bunun da etkısı var dönüşte 5.5 yakar bence Crvlerin depo küçük bu arada fulleyınce 45 litre mazot alıyor
Ekli dosyayı görüntüle 254872
Doğru yakıt hesaplaması için gidiş geliş ortalaması şart. Diğer türlü aldatıyor. Boş ağırlığı 1.5 ton diye biliyorum. Yakıt deposu hakikaten küçükmüş. Aslında bunun hakkı 60 litre.
Faaliyet ayn-ı lezzettir.
O zaman bildiğin tankmış. Şahsen trafikte hiç çarpışmak istemezdim.1728 kg mış hocam. Öyle yazıyor teknik özelliklerde. Bizim HB Sport Plus bile 1498 kg. CRV'nin o ağırlıkta olması normal.
Beyazı sattı, siyah aldı. Ne oldu? Model yükseldi kilometre düştü.Ya aracı satmışsınız ama çok meraklıyım ben egzoz olayına sesi tatminkar mıyıd? Hiç video falan çektiniz mi? Dizel aracınız ile? Bende dizel fc5 var zf şanzuman