Aracınıza maşallah diyelimKış vakti Ankara Dikmen'de pusuya yatan Mazda 3.
Ekli dosyayı görüntüle 261466
Teşekkür ederim herkesin arabasına maaşallah, Allah kaza bela göstermesin.Aracınıza maşallah diyelim![]()
Bu aracı almadan önce başka markalar düşünüyordum, sonra tasarımına vuruldum, bütçem de o dönem buna yetti, ben çok memnunum 3 yılı bitti daha da mazda ile devam ederiz diye düşünüyorum, eşim 2. Mazda'nı aldığında bunu sattırmam bu benim olacak diyor.6 sene kullandım bu aracı o paralara alabilecegim en dolu araçtı ve ilk aracım oldu benim hiç üzmedi beni ailemdeki yeride çok ayrıdır.,fc5 i-dtec sahibiyim fakat hala özlerim kendilerini belki birgün mazdanin yeni kasasını alırım.
XT1650 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aslında benim kullandığım kasanın parça temininde sorun yok, ihityacı olan arkadaşlara ankaradan çok parça buldum gönderttim. yeni kasalar için dedikleriniz doğru olabilir. Satış stratesjisi ve yedek parça olayını çözseler eminim ki güzel yerlerde olur.Mazda3'ler özellikle 2014 sonrası olan kasalar gerçekten görsel ve kullanım olarak çok güzellereski FD6mı almadan önce çok ikilemde kalmıştım.
Mazda bir türlü Türkiye'de satış-servis ve yedek parça düzenini oturtamadığı için hakettiği satışlara ulaşamadı, aklımda yeri olmasına rağmen almak bir türlü kısmet olmadı.