Tabii ki. Orijinal yazılımı yedeklemiştim yollayabilirim Mail adresinizi yazarsanız mesajdan yollarım dosyayı. yaklaşık 920 mbBenim sd kart orjinal yine de olmuyor. Benim bilgiler silindi. Orjinal yedeginizi paylaşabilir misiniz?
Tabii ki. Orijinal yazılımı yedeklemiştim yollayabilirim Mail adresinizi yazarsanız mesajdan yollarım dosyayı. yaklaşık 920 mbBenim sd kart orjinal yine de olmuyor. Benim bilgiler silindi. Orjinal yedeginizi paylaşabilir misiniz?
Geçen birine daha lazım oldu forumda. Ona da yolladım. We Transfer ile büyük dosyalar yollanıyor. Buradan dosya ekle yaptım klasör olarak tanımıyor. SD kartınıza kopyaladıktan sonra inşallah çalışırMustafabasar05@hotmail.com
Yalnız bu büyüklükte bir dosyayı gonderebilecek misiniz? Buradan paylaşsanız indiririm. Teşekkürler bu arada
Rica ederim. Dosya yollandı ve aktarım bitti.Teşekkür ederim bi deneyeceğim bakalım olacak mı?
Rica ederim. Dosya yollandı ve aktarım bitti.
Tabii ki.we linkini verirseniz daha rahat ulasir arkadaslara.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
hocam rica etsem banada gönderebilir misiniz aynı sıkıntı bendede var abdullahbuluc@gmail.comRica ederim. Dosya yollandı ve aktarım bitti.
Hafta sonu yükleyebilirim ancak. Acaba dosyayi yolladığım diğer arkadaşlar başarabildiler mi ?hocam rica etsem banada gönderebilir misiniz aynı sıkıntı bendede var abdullahbuluc@gmail.com
hocam orjinal hafıza karım hata verdi bende Naviextras Toolbox uygulamasıyla güncellemek istedim fakat yedekleme yapmadı %37 de duruyordu pc yede koyalayamadımğım için biçimlendirdim . içine bir iki adet farklı navgasyon pırogramı attım kartı görmüyor . bu sebepten dolayı sizden yardım istedim çok teşekürler ilginiz içinHafta sonu yükleyebilirim ancak. Acaba dosyayi yolladığım diğer arkadaşlar başarabildiler mi ?