10 ay önce niyetine girdiğim satışı geçen salı günü gerçekleştirdim. Aksilikler, maddi manevi sıkıntılar derken kısmet bu zamanaymış. Kısmet olursa haftaya çarşamba 2016 civic executive, gümüş gri aracımı engelli tertibatı takılı halde teslim alıcam.
Xperia Z5
Aracı satarken de proje çiziliyormuş normale dönmesi gerekli tescil için, bende bilmiyordum noterden satışı yaptıktan sonra alan kişi koşturdu 500-600 TL gibi bi masraf çıkmış.[MENTION=1955]_ercan_[/MENTION] Merhaba öncelikle yeni araban hayırlı olsun.
eski araban hakkında bir kaç soru soracam bir sakıncası yoksa.
bende sene başında ÖTV siz özel tertibatlı araç aldım. aracı satarken tertibatı sökmek için proje oluyormuş dogrumu ? proje parası verdinmi ? ( benim ilk arabam oldugu için kulaktan dolma bilgi vardı)
yeni araban için tertibat projesi için kaç para ödediniz ?
son olarak haberiniz varmı bilmiyorum firma söylemişte olabilir. biliyorsunuzki tertibatlı araçları araç sahibi dışında kullanması yasaktı. yanlışım olmasın geçen sene nisan-mayıs aylarında yeni bir kanun ile cüzü bir rakam karşılıgında 1. derece akraba kullana bilir şeklinde ruhsata işletiyorlar bilginize.