510 TL trafik sigortası, 1040 TL kasko tuttu.
Xperia Z5
Yalnız bu sıfır araç için hocam. Sıfır araçta her zaman daha avantajlı olur.Sigorta ve kasko da çok iyi çıkmış. kasko ve sigorta şirketi hangisi ?
Yalnız bu sıfır araç için hocam. Sıfır araçta her zaman daha avantajlı olur.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün firmalardan fiyat aldınız mı hocam? Tabi yaş ve kaza geçmişi çok önemli. Mesela benden 3 bin 4 bin isteyen firmalar oldu bu sene kasko için. Ben 1230 a sampodan yaptırdım. Bir de yaş daha 30 olmadıysa hele 18-25 yaş aralığında iseniz fiyat şişiyor ama sade aracı satan plaza sigortası yerine bütün firmalardan araştırmakta fayda var. Bir de yaptığınız iş meslek grubunu mutlaka belirtin. Bazı meslek gruplarında 500-600 ₺ indirim oluyor.bende sıfır araç aldım 890 TL sigorta 1980 TL kasko verdim
Trafik sigortası Allianz, kasko ise Ak sigorta.Sigorta ve kasko da çok iyi çıkmış. kasko ve sigorta şirketi hangisi ?
[MENTION=964]maksu[/MENTION]Bütün firmalardan fiyat aldınız mı hocam? Tabi yaş ve kaza geçmişi çok önemli. Mesela benden 3 bin 4 bin isteyen firmalar oldu bu sene kasko için. Ben 1230 a sampodan yaptırdım. Bir de yaş daha 30 olmadıysa hele 18-25 yaş aralığında iseniz fiyat şişiyor ama sade aracı satan plaza sigortası yerine bütün firmalardan araştırmakta fayda var. Bir de yaptığınız iş meslek grubunu mutlaka belirtin. Bazı meslek gruplarında 500-600 ⺠indirim oluyor.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi