Honda P-HOAT Antifiriz...

Valvoline sarı antifriz Honda type 2 onayı olan hibrit antifriz dir. 3 litre ve geri kalanı saf su koyarak değiştirebilirsiniz

Aracınız
Civic FB7 2013
2 hafta önce Eskişehir servisine bıraktım aracı. Motor soğutma sıvısı değişecek diye . Eve dönünce fark ettim, Faturaya 3 litre yazmışlar . Aradım sordum bize direk fabrikadan geliyor 3 litre olarak dediler . Dedim üstü ne olacak ? 3 litreden fazla alıyor sistem çünkü. Kendileri tamamlıyormuş. 6 litrelik hazır bidondan yokmuş. Servisler arasındaki bu farkı ben anlayamadım.

2 hafta önce Eskişehir servisine bıraktım aracı. Motor soğutma sıvısı değişecek diye . Eve dönünce fark ettim, Faturaya 3 litre yazmışlar . Aradım sordum bize direk fabrikadan geliyor 3 litre olarak dediler . Dedim üstü ne olacak ? 3 litreden fazla alıyor sistem çünkü. Kendileri tamamlıyormuş. 6 litrelik hazır bidondan yokmuş. Servisler arasındaki bu farkı ben anlayamadım.
Ben kendim değiştirdim 2016 FC5. Eskisini 4 sefer tahliye ettim su berrak alana kadar. Sonra 3 litre Valvoline antifriz koydum kalanını saf su ile tamamladım. Normalde Hondanin orjinal antifrizi saf su ile yarı yarıya karıştırılmış hazır karışımdır. Ve sisteme 5 litre olarak konulur. 1 litre den biraz fazla motor bloğunda su kalır. Mevcut da onla karışır. Size muhtemelen Total ya da Po mavi antifriz koyup üzerini su ile tamamlamislardir.

Geri