Bence de gayet makul, katılıyorum ?Filtre ile fiyat iyi, filtre 300 lira olsa 600 lirada yağ fiyatı kabul edersek 50 lira gibi komik bir işçiliğe denk geliyor.
Bence gayet makul.
Bence de gayet makul, katılıyorum ?Filtre ile fiyat iyi, filtre 300 lira olsa 600 lirada yağ fiyatı kabul edersek 50 lira gibi komik bir işçiliğe denk geliyor.
Bence gayet makul.
Hocam telefonda verdikleri fiyat ile ödediğin fiyat farklı oluyor. Bence birde bayiye gidip öyle fiyat al. Öderken ekstra indirim yapıyorlar.Servis tarihini 3 ay kadar geçirdim, bu nedenle yetkili servis bakımını bıraktım. Kampanya nedeniyle yinede yetkili servisi arayıp bakım fiyatı almak istedim, ancak İzmir servisleri burada paylaşılan fiyatlarin çok üstünde fiyat vermeye devam ediyor. Standart bakım için kampanyalı 1400 TL fiyat veriyorlar. Kısacası İzmir servisleri her zaman ki gibi Kampanya da olsa Türkiye fiyatlarının üstünde kaziklamaya devam ediyor.
RMX2170 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Eylül Ekim ayındaNe zaman 950 TL idi, anlamadım?
Şu ekonomi ve servis fiyatlarına göre birşey demiyorum ama zaten fiyatı buydu aynı fiyata devam ediyorlar onu söylemek istiyorumFiltre ile fiyat iyi, filtre 300 lira olsa 600 lirada yağ fiyatı kabul edersek 50 lira gibi komik bir işçiliğe denk geliyor.
Bence gayet makul.