Hondata performans

Yaklaşık 15 gün önce Mishimoto air intake getirtmiştim. Beklediğime değdi diyebilirim gerçekten araç nefes aldı ve çok tatlı bir ses var diyebilirim. Planlarım arasında Hondata vardı Mishimotoyu getirirken, çünkü kite özel yazılımı vardı. Hondata için Şuanda sanırım tek satıcı Btg Maslak ile konuştum Sedanlar için bir sıkıntı varmış ve 1 hafta içinde Hondata çözeriz demiş onu bekleyip alacağım. Deneyimleri zaman içerisinde paylaşırım. Eğer yaptıran varsa iletişime geçerse fikir paylaşımı için çok memnun olurum.
 
Mishimotoyu merak ettim doğrusu
Nerden aldınız kaça geldi


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Amazondan getirttim. 300$ + 70$kargo+ 60$ gümrük vergisi. Ve biraz gümrük prosedürü.

SM-A520F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
peki aracın beygiri ve son hızı kaça çıkacak getirdiğinize değecek mi birde astra opc line var 200 beygir onu gecer mi bu hali ile ?
 
Aracın beygirinin artması, canlanması, limitörün kalkması çok güzel deneyen olursa paylaşsın bizler de fikir sahibi oluruz.
 
Geri
Üst