- Aracınız
Arıza ışıgı lpg de yandı benzine aldığım zaman düzeldi zaten aradığım zaman normal bişey olduğunu lpgde bir sıkıntı olduğunu söylemişti. şimdilik sıkıntı yok
merhabalar,
ismim ahmet, ilkez honda sahibi olmak üzereyim, kısmetse yarın yada cuma teslim alacağım inş. arabayı.
2015 model honda civic sedan elagance eco otomatik vites.
aracı verirken lpg li ve navigasyon takarak verecekler.
merek ettiğim, araştırmalarıma göre ruhsatta "eco" diye yazmıyormuş.
sonuçta ana bayiden alıyoruz, kandıracaklarını sanmam ama, "eco" olan ile olmayanı ben nasıl anlarım,
arabadan anlayan biri pek değilim
bana önerileriniz olursa memnun olurum.
arabada arka kamera var ama, arabayı hanım da süreciği için, ön tarafta da kamera yada sensör olmasını istiyorum, malum eski arabada tecrübemiz oldu
servise araba alırken sormuştum, ön park sensörü 1000 tl arka park sensörü 450 tl demişlerdi. bende teşekkür ettim,
arka kamera iş göreceğini tahmin ediyorum ama ön taraf ne yapmam lazım, yardımcı olursanız memnun olurum, istanbul avcılar-mahmutbey bölgesindeyim.
Sonunda arabayi aldim12 km de teslim ettiler, suan 150 km de
arabadan inesimiz gelmedi gezdik
Allah olmayana nasip etsin,
Arkadaslar aracın ruhsatında muayene tarihi 6 aralık 2017 yazıyı..lpg ruhsatında ise 6 subat 2017 yazıyo..lpg muayenesi için ayrıyeten gitmem mi gerekiyor zamanı gelince acaba.. Lpg li araçlarda muayene suresi 2 mi 3 mu oluyo simdi...NOT: aracım 2014 model.trafiğe cıkıs tarihi 6 subat 2015..
Hocam bende aldigim da oyle hissetmistim
Ne mutlu size o zaman araciniz tekrar hayirli olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk