araba ile paylaşacak başka birşey bulamadım,
sonuç olarak, forumda yazan tekleme, cam döşümelerinin oynaması gibi sorunlar yok. eskilerde olabilir ama 2015 model 2 hazirada aldığımız arabada bunların hiç biri yok.
arabaya daha önceden hiç binmemiş biri olarak, içine girince kendimi daha güvende hisettim, (konfor olarak BMW 3,20 den bir farkı yok), yakın arkadaşın arabası sürekli işe gider geliriz,
econ moduna alınca hantallaşıyor deniliyor, hep econ modunda kullandım aldığımdan beri, şehir içinde 100 km yi geçmedim (istanbulda sıkıyorsa git nere gidiyon

)
hantallığı ya ben bilmiyorum yada insanlar kendini ferrari ile mi kıyaslıyor,
spor moduna alınca ve F1 vitesi kullanınca belki ozaman araba daha canavar olacak bilemiyorum, fakat şuan bu bana çok fazla yeterli, gücü muhteşem. 1 ay sonra bakıma gidince, deneme yapacam spor modunda sürecem ozaman belki gücün farkını anlayacağım ama şunu kesin diyebilirim, econ modu hep açık kalacak öncelik ekonomi benim için ve şuan fazlasıyla yeterli
yakıt tüketimlerini bir kaç kere daha paylaşır fikir edinmenizi sağlarım. araba alacak arkadaşlara inş. faydam dokunur, kötü bir şey hiç mi yok diyecek olursanız, düşünüyorum düşünüyorum cidden bulamıyorum, fiyat performans donanım olarak tavisiye ederim.