Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En tehlikelisi aynalı mağaza camları. Araç yandan nasıl duruyor diye bakarken bi gün öndeki toslayacağım heralde
Dip not: Bizim araç içi selfiemiz daha güzeldi rakip tanımayız .muha.
[member=2]NoFeaR[/member] [member=6]hakko modelistlik[/member] [member=283]Sercan[/member] [member=512]Leo[/member]
[quote author=Can link=topic=914.msg18920#msg18920 date=1415480833]
En tehlikelisi aynalı mağaza camları. Araç yandan nasıl duruyor diye bakarken bi gün öndeki toslayacağım heralde
Dip not: Bizim araç içi selfiemiz daha güzeldi rakip tanımayız .muha.
[member=2]NoFeaR[/member] [member=6]hakko modelistlik[/member] [member=283]Sercan[/member] [member=512]Leo[/member]
[/quote]
hocam aynalı mağaza önlerine paralel park harika oluyo hem ön hem arka kamera gibi kulanarak yanaşıyosun. bi keresinden kahvenin önüne park ediyodum amca gel gel demeye çalıştı ben hallederim dedim milimetrik girdim "helal olsun sana yeğenim" deyince sırrımı deşifre edemedim
bizim selfimizi-tüm ısrarlarıma rağmen- [member=296]Smoch[/member] aracı kullanırken çektiği için biraz yarım kaldım ben
[quote author=dr.ersoy link=topic=914.msg18930#msg18930 date=1415481743]
bu arada ışıklı kapı eşiği montajım harika oldu bakmaktan kendimi alamıyorum ama ona foto çekmeyi unuttum :aman:
[/quote]
Gule gule kullanin ama su falan gelmesin cok narin onlar
[quote author=dr.ersoy link=topic=914.msg18940#msg18940 date=1415482433]
öneri için teşekkürler düşünmemiştim ben onu k:
[/quote]
Merak etme risk bölgelerine silikon sıkmıştır su çok zorlamadıkça girmez
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.