Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok fonksiyonel bi buluşma oldu [member=227]eray[/member] abi. zor işleri hallettik,sanayilik işler. o sırada zaten sohbet muhabbet faslı tabi ki çok iyidi. bi dahakine hepberaber inş. özleriz biz seni biliyosun
Bugün ince bir buluşma yaptık keyifli geçti güldük eğlendik .
@smoch arkadaşımızın sınavı olduğundan ders notları ile gelmiş biz muhabbet ederken arada dersine de calisti.dersinin konusu yan aynalardaki led i nasıl sökebiliriz idi
@dr.ersoy arkadasimizda body kit e kırmızı şerit çekmiş güzel de olmuş idi body kit olan arkadaşlarım düşüne bilir
[quote author=Can link=topic=914.msg20686#msg20686 date=1416695539]
Yan aynalardaki ledi sökme amacınız neydi abi oraya da mı power cree
[/quote]
Ben bir tane led buldum can kardeşim üzerinde konuştuk orjinal iptal olacak.. mercedes tarzı bi led gelsin bakacağım olurmu olmazmi diye..
Olmadı sökme fikrini düşünürken konu nasıl sökülüyor a geldi @smoch da erinmedi açtı kitabı kitaptan bakti
[quote author=avansis link=topic=914.msg20687#msg20687 date=1416695721]
Ben bir tane led buldum can kardeşim üzerinde konuştuk orjinal iptal olacak.. mercedes tarzı bi led gelsin bakacağım olurmu olmazmi diye..
Olmadı sökme fikrini düşünürken konu nasıl sökülüyor a geldi [member=296]Smoch[/member] da erinmedi açtı kitabı kitaptan bakti
[/quote]Sıra aynalara geldi tabi yer kalmayınca, bi xenon seslerini duyar gibiyim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.