Havalar soğuktu bu ara buluşma o yüzden ayarlayamadık. Gerçi herkes buluşma istiyor ama o gün geldiğinde yeni kimseyi göremiyoruz. Eski kadro oluyor genelde, İzmir'deki diğer kullanıcılarımızı da görmek istiyoruz.
Havalar soğuktu bu ara buluşma o yüzden ayarlayamadık. Gerçi herkes buluşma istiyor ama o gün geldiğinde yeni kimseyi göremiyoruz. Eski kadro oluyor genelde, İzmir'deki diğer kullanıcılarımızı da görmek istiyoruz.
Can'a katılıyorum. Yeni arkadaşlarımızında gelmesi önemli. Standart kadromuz katılım yapıyor ama burada yazan veya forumu takip eden arkadaşlarında aramıza katılmasını istiyoruz.
Arkadaşlar işin açıkçası ben honda olarak başka formları görmüştüm ama civic olarak bu formu görünce aktif te bir ekip var sanırım izmir buluşmalarında da, hiç düşünmeden üye oldum.İnşallah ilk buluşmaya da gelmek niyetindeyim...Valla ne yalan söyleyeyim vosvosçulara özeniyordum böyle bir grup olması bence çok güzel olmuş emeği geçenler sağolsun..
Valla sabahtan Honda vip grubunun camkiran Honda da ki bulusmasına katildim biraz geç haberim oldu.birkaç gün önceden haberim olursa katilirim bende. Bu arada artık havalar fena diil Bostanlı cepe akşamları gidiyorum arada oralarda gorusebiliriz
Lenovo B6000-F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.