- Ad Soyad
- Uğur
- Aracınız
- Civic FK7 HB 2017
Yurtdışından satın almış olduğum kapı altı lambası yaklaşık 20 günde elime ulaştı. Kargoyu yollayan takipli yollamış nerede olduğunu görebiliyorsunuz gayet başarılı buldum ben. Linki ; https://tr.aliexpress.com/item/car-...32678857986.html?spm=2114.13010608.0.0.kLKLOd
Resimleri şu şekilde;

Montajı gayet basit. Kapı altındaki lambanın kenarından ince bir şeyle hafifçe itin çıkıyor yerinden. Bazılarında uç plastik kısmı büyük geliyor denmiş ben hafifçe zorlayarak oturttum sıkıntı olmadı kırmam gerekmedi. Gerekirse kırmızıyla işaretlediğim yeri kırın rahatça takılabiliyor.

Kapının altına tam oturuyor boşluk falan kalmadı.

Ve sonuç akşam çektim sokak lambası vardı ama gayet iyi aydınlatıyor logo da net ben beğendim

Resimleri şu şekilde;

Montajı gayet basit. Kapı altındaki lambanın kenarından ince bir şeyle hafifçe itin çıkıyor yerinden. Bazılarında uç plastik kısmı büyük geliyor denmiş ben hafifçe zorlayarak oturttum sıkıntı olmadı kırmam gerekmedi. Gerekirse kırmızıyla işaretlediğim yeri kırın rahatça takılabiliyor.

Kapının altına tam oturuyor boşluk falan kalmadı.

Ve sonuç akşam çektim sokak lambası vardı ama gayet iyi aydınlatıyor logo da net ben beğendim