Gördüm teşekkür ederim... Kafamı kurcalayan da o zaten. Bu arada 600 tl de değilmiş düzelteyim: 700 tl yapabilirim dedi servis bakım personeli. Çok gibi?Ben kendim taktırmadım ama Honda Çamkıran Yetkili Bayisi'nde fiyat 487 TL olarak gözüküyor. Linki aşağıda,
![]()
N11'de de civic uyumlu aynalar 349 TL
![]()
Diğer Oto İç Aksesuar Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Diğer Oto İç Aksesuar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Diğer Oto İç Aksesuar modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Dikiz aynası rahatsız olduğum bir konuydu.
Servise danıştım, dışarda taktırırsam elektrik tesisatına müdehale olacağından garanti dışına çıkacağını söylediler, dışardan alsam takar mısınız dedim ona da olumlu bakmadılar.
Showroomda CRV nin dikiz aynasına baktım, aliexpress de satılanın aynısı; ne kadara malolur sorusuna da işçilik dahil 500 cevabı alınca, yapın, garantiden çıkmasın o zaman dedim.
CRV nin aynası;
Ekli dosyayı görüntüle 214156
Hafif ticarilerin xenonlarının verdiği rahatsızlık sona erecek umarım
Ekli dosyayı görüntüle 214157
Ekli dosyayı görüntüle 214158
BEN HONDA CEM DE 300 TL YE TAKDIRDIM AMA TANIDIK VARDI İYİ KIYAK YAPMIŞ BANAServis 1000 tl den önce 800 e, sonra da 600 liraya kadar indirim teklif etti. Konuyu bilen arkadaşlar ne der acaba? Fikirlerinizi bekliyorum. 600 tl iyi bir fiyat mıdır sizce?