Kazazedeler Kervanina Maalesef Ben de Katildim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan es_umit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun,özel servis den ziyade iyi bir kaportacıya götür o yapamazsa diğerleri de yapamaz bana da arkadan çarptıklarında tampon,köşe braketi,1 adet park sensörü davlumbax 2250 tl tutmuştu parçaları orijinal geldiği için serviste 6-7 bin arası maliyet çıkacaktı kaportacıda 3,5 a bitti gerçi geçen gün yine vurdular boyası attı

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Geçmiş olsun,özel servis den ziyade iyi bir kaportacıya götür o yapamazsa diğerleri de yapamaz bana da arkadan çarptıklarında tampon,köşe braketi,1 adet park sensörü davlumbax 2250 tl tutmuştu parçaları orijinal geldiği için serviste 6-7 bin arası maliyet çıkacaktı kaportacıda 3,5 a bitti gerçi geçen gün yine vurdular boyası attı

Bilgiler icin sagol kardesim. Profesyonel Boyasiz gocuk duzeltme islemi yapan bir firma var linkini de atayım onlara bi gostericem bakalim ne yapabilirler ogrenicez buraya yine bilgi yazarim gelismeleri...

https://www.facebook.com/BoyasizGocukDuzeltme/

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bilgiler icin sagol kardesim. Profesyonel Boyasiz gocuk duzeltme islemi yapan bir firma var linkini de atayım onlara bi gostericem bakalim ne yapabilirler ogrenicez buraya yine bilgi yazarim gelismeleri...

https://www.facebook.com/BoyasizGocukDuzeltme/

Bu firma Mersin’de de var benim fc5 doluya maruz kaldığında götürmüştüm ama fiyatta anlaşamamıştık tekrar geçmiş olsun

Aracınız
Aracınız
Evvelsi gun konuştuk kaskodan islem yapariz dedi bakalim yarin dosya actiricam bi aksilik olmazsa kaput lokal boya çamurluk lokal boya olacak

Ama bu dolar kuruyla 15 gun once kaza yapsam 10bim cikacak olan fatura bugin herhalde en az 13-14bini bulacak. Bu hizla giderse döviz sonumuz hic ii degil..

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Ama bu dolar kuruyla 15 gun once kaza yapsam 10bim cikacak olan fatura bugin herhalde en az 13-14bini bulacak. Bu hizla giderse döviz sonumuz hic ii degil..

İyi ki canınıza bir şey olmamış. Böyle belirgin bir kavşakta nasıl olur da insanlar hala kural tanımamazlık yapar anlamıyorum... Değer kaybınızı temin edersiniz mutlaka. Verdin mi şimdilik tamire

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
İyi ki canınıza bir şey olmamış. Böyle belirgin bir kavşakta nasıl olur da insanlar hala kural tanımamazlık yapar anlamıyorum... Değer kaybınızı temin edersiniz mutlaka. Verdin mi şimdilik tamire

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sagolun hocam... 1haftadir tatildeydim o yuzden Sabah erkenden vericem ozel servise. Eskisehirimizde alkolsuz insan pek bulunmadığından trafik teroristi cok oluyor malesef. Bunun gibi onlarcasi denk geliyor hep telafi ediyorduk karsi tarafin hatalarini ama bu sefer kör nokta cok kotu denk geldi malesef kurtaramadik:( Dosya acacaklar bakalim inşallah exper tez gelir de cok uzamaz onarimimiz. Parca Değişimi yapilmadan cozucez gibi duruyor suan icin..

Geri