Kazazedeler Kervanina Maalesef Ben de Katildim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan es_umit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Size de cok gecmis olsun.. onden hasar almasi can sıkıcı satarken cok bas agritiyor ve deger kaybettiriyor. İnsallah en az hasarla kurtaricaz pacayi bakalim... Sonrasinda deger kaybi davasi baslayacak...

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Allah sizi cidden korumuş. Eğer ki 4 saniye değil de yeşil yanar yanmaz hareket etseymişsiniz, o zaman o trafik teröristi size göbekten çarpabilir ve sizi ciddi şekilde yaralayabilirmiş. Cana geleceğine mala gelsin derler. Haklısınız araçlarımız değerli ama en önemlisi ciddi bir sağlık sorunu ile karşılaşmamışsınız.

Gelelim kazadaki hasara. Servisler ne yazık ki bu durumları en karlı şekilde kapatmayı arzularlar. Benim de başıma ufak bir olay geldi. Aracımdan inip arka kapıyı açtım ve o sırada sokağa dönen bir araç arka sol kapımı aldı götürdü. Kapı esnediği için göçük oluştu haliyle ve göçük yerinde 3-4 cm uzunluğunda boya çatlağı oluştu. Açık kapıyı görmeyen ve kendisini şoför sana herife mi kızayım, yoksa bana çarpmadığı için şükür mü edeyim o an bilemedim doğrusu...Her neyse, adam yüzde yüz suçlu çünkü zaten sokakta park yerinde duran ve kapısı önceden açık bir aracın kapısını görmeyerek vuruyor. Ancak adam hatasını kabul etmedi ve tutanak tutulmadı, benim de acelem vardı, bu herifi Allah'a havale ettim. Allah ondan acısını çıkartır elbet...

Her neyse tuttum servise gittim, servis ufak bir göçük için arka kapıyı değiştirmeye kalktı ve TRAMER'e 6 ile 7 bin TL kayıt işlenir dedi. Ayrıca aracımın en az 2 hafta serviste kalacağını belirtti. Ben de arkama bile bakmadan Ankara'da bildiğim göçük ustası bir arkadaşa gittim. Göçük kapı sökülmeden halledildi ve o bölgede sadece 3-4 cm'lik bir boya çatlağı kaldı. Hepsi bu... Servisin 6 - 7 bin liraya yapacağı ve kapıyı değiştireceği ufak bir göçük, ustam tarafından 750 liraya halledildi. İşte bu yamyamlara gitmemenin faydasını gördüm. Benim bu tecrübem size de ders olsun...

Ayrıca sizin elinizde rapor da var. Bu yüzden aracınızın değerinin düşmesi nedeniyle dava açıp kazanabilirsiniz bilginiz olsun...

Tekrar geçmiş olsun...

Geri