Lastik basınç sensörü hakkında
Hocam 4 gun once uzun yolda araci shell de park ettim yemek yedim, arabayi yikadim hava vurdum 32 dereceye kalibre et dedim 120 km geldim. Bu gece lastiklere gene shellde 32 derece hava vurayim dedim onler 31 arkalar 32 idi lastik abs ustunden sayiyorsa tur farkli olsada uyari vermiyor belkide benim araca takmayi unutmuslardir diyorum
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayır sizin bildiğiniz gibi değil... ilk başta yaptığınız kalibrasyon ile ilgili tum tekerlerin 26 inmesi ile ilgili değil... çünkü ilk basta kalibrasyonu 32ye göre yaptıysanız sistem bunu algılar merak etmeyin... ama hemen algılamaz bir süre gitmeniz lazım... tekerlerin biraz dönmesi lazım. Bu arada lastik basıncı ile ilgili videoları izleyebilirsiniz...
Hocam 4 gun once uzun yolda araci shell de park ettim yemek yedim, arabayi yikadim hava vurdum 32 dereceye kalibre et dedim 120 km geldim. Bu gece lastiklere gene shellde 32 derece hava vurayim dedim onler 31 arkalar 32 idi lastik abs ustunden sayiyorsa tur farkli olsada uyari vermiyor belkide benim araca takmayi unutmuslardir diyorum
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.