Dün tanesi 400 TL'den, 4 adet 2019 yılı üretimi 2015/55/R16 91V Michelin Primacy 4 aldım. Mart sonu taktıracağım, o zaman tecrübe edeceğiz lastiği. Ancak Primacy 3'te şikayet edilen konuların giderildiği ıslak-kuru yol tutuşu, frenleme ve sessizlik konusunda çok iyi olduğu hem test verilerinde hem de yurt içi- yurt dışı kullanıcı yorumlarında belirtilmiş. Ayrıca daha uzun ömür ve zamanla azalmayan performans iddiası var. Memnun kalacağım bir lastik olmasını umuyorum. Aracı aldığımda üzerinde Contipremiumcontact 2 lastik vardı ve onlarda 55k km yaptım. Dişlerine bakılırsa daha yol yapar gibi görünüyor ama yol tutuşu artık hiç iyi değil, ayrıca zaten gürültülü olan lastik zamanla daha sertleşerek daha da gürültülü hale geldi. Continentalin diğer lastiklerini bilmiyorum ama contipremiumcontact 2'den ben pek de memnun kalmadım. Kış lastiği Nokian WR D4 var, lastiğe acımasam yazın bile sökmeyeceğim, gerçekten çok iyi. Mİchelin primacy 4'ü de deneyip göreceğiz. Bu arada lastik bayii mart başında %2-%3 zam gelebileceğini söyledi...