Geçenlerde FB7 aldım. Üzerinde 2017 ortalarında üretilmiş 2018'de araca takılmış Goodyear Efficientgrip Performance vardı. Arabanın burnu 100 km ve üzeri hızlarda dalma yapıyordu, balans yapmak da işe yaramadı. Araba yolda düz gitmiyordu. Araştırdığımda Goodyear'ların bu konuda sorunlu olduğu 20-30 bin kmden sonra balans tutmadığını yerli ve yabancı kaynaklarda okudum. Önceki aracımda Michelin Energy Saver'dan, Continental'e geçmiştim. Continental'den yol sesi haricinde çok memnundum, direksiyon tepkileri, uzun ömürlü olması ve yol tutuşu arabanın rayda gidiyor hissiyatı çok iyiydi. Öncelikle Continental Premium Contact 6 almayı düşündüm, bayiye gidip sök tak dahil 400 TL fiyat almama rağmen yol sesi nedeniyle vazgeçtim. Nokian wetproof'a niyetlensem de konforunun kötü olduğu ve çabuk aşındığı ingiliz tire reiview sitesinde ve test sonuçlarında ayrıca yerli kaynaklarda yazıyordu ondan da vazgeçtim. Son olarak Michelin Primacy 4'te karar kıldım. Sök tak ve balans dahil tanesi 450 TL'den taktırdım. Aracın yol ile ilişkisi çok değişti, artık arabam yüksek hızda da düz gidebiliyor, konfor çok iyi. Düşünen araştıran arkadaşlara tavsiye ederim.