Valla hocam nasıl gaz ayarı değişmiyormuş hayret bişey.Bu kadar insan gerizekalı zaten gaz ayarı yaptırıyor.Ben yazın gaza geçiş derecesini 32 yapıyorken kışın 42 yapıyorum.Hava zaten soğuk,sıcak suyun regülatöre gelip sıvı olan lpg yi gaza geçirmesi için gerekli olan ısı bir miktar kayboluyor,gaza geçişlerde silkeleme aksırma tıksırma her türlü şey olabiliyor.Ee abi ozaman da benzinden yiyor diyenler oluyor,doğru.32 derecede geçmek varken 42 yapınca benzinden yiyor da 3 dk fazla çalışır.3 dkda ne kadar fazla yakabilir ki,diğer türlü de otogazcıya gidip gidip 50 tl , 50 tl veriyoruz,gazcıları zengin ettik.Yada gaz basıncınız düşükse yine benzer şeyler oluyor.Benim tavsiyem o gittiğiniz gaz ayarı olmaz diyen otogazcıya gitmeyin.Forumda gaz ayarını kendi yapan,yol ayarları yapan arkadaşlarımız bile var.Brc regülatörlerinin tamir takımları vardır,hasarlıyı atıp sıfırını alalım demek işin kolayına kaçmaktır,belki de çakallıktır.Size sıfırını verip,sizden kalan hasarlı regülatörü de tamir edip başkasına satmayacakları ne malum.Burası İstanbul hocam bir nevi Game of Thrones ? Yolunuz düşerse Bostancı oto sanayide Rotagas var,Brc servisi.Kadir Beyle bir görüşün derim.