O zaman garantiyi yakma vaktim geldi, FB7 5 yaşında, dün Honda Boradan randevu alıyordum, yağımı kendim getireceğimi diyince artık kabul etmiyoruz dedi direk, ne zamandır beri diye sorduğumda 2018de bu uygulamaya geçtik dedi. Petrolofisinin 85 liralık yağını 240 liradan veriyorlar, 210 lira işçilik ücreti alıyorlar, piyasada kaliteli polen filtreleri 30 lira civarındayken 90 liraya polen filtresi takıyorlar.... camsuyu koyuyorlar 20 lira oraya ekliyorlar, bakış açısı tamamen yolunacak kaz mantığında, gerçekten çok çok rahatsız ediyor beni artık. Şimdide traktör sesine getirilen çözümü kabul etmiyorlar. Gerek yok bu mantıktaki garantiye.
Size katılıyorum. Aracımda garanti kapsamındayken den itibaren 5 bakım yaptırdım (51 binde şuan). Hiç servise gitmedim. Hep kendim aldım ustaya koydurdum. Hiç bir sorun yaşamadım.
Hondanın izlemiş olduğu garanti kapsamı politikası veya birçok marka içinde geçerli garantiden faydalanma oranı hayli düşükken. Garanti devam etsin veya güvenilir olsun diye 250liralık bakımı servise 800 liraya yaptırmak mantıklı gelmiyor.