Kardeşim sanayiden titreşim takozu alıp kendin 5 dakikada takabilirsin. Ben kendim taktım.Arkadaşlar bu takozları samsunda taktıran varmı? Ben 4 brc bayisine de gittim ne vidalı takozu biliyorlar ne de bu işlemi çorum mehmet özençlere yönlendirdiler, samsunda çözen varsa bunu düşünüyorum bilgilendirirse sevinirim çünkü hicbirsey acmayinca araç artık dizele dönüştügünü cok net goruyor insan
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kardeşim sanayiden titreşim takozu alıp kendin 5 dakikada takabilirsin. Ben kendim taktım.
Mehmet abiye gittiğimde baktı bunu kim yaptı dedi. Kendim dedim. Çok iyi düşünmüşsün dedi.
Sadece ses için değil enjektör ömrünün uzaması için gerekli.
n11.com'dan TCCP 2020 06 Çift Taraf Civatalı Titreşim Takozu Çap:20 seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!Aldiginin olcusu yada tam olarak yapisi nasil olmasi gerektirdigi gibi bilgisi var mi hocam alip takarim aslinda? Birde regulatore takilan takoz nasil birseydir bilginiz var mi?
n11.com'dan TCCP 2020 06 Çift Taraf Civatalı Titreşim Takozu Çap:20 seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/diger/tccp-2020-06-cift-taraf-civatali-titresim-takozu-cap20-P205850228
Link deki Takozu almıştım iki adet de somun gerekiyor m6 olmasi lazım fiberli alirsaniz daha iyi olur Titreşim vs den gevşeklik yapmazEkli dosyayı görüntüle 249185
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim araç fb7 sizde nereye montaj yapılır bilmiyorum ama lpg enjektörlerini tutan parçaya bağlanması gerekiyorEkli dosyayı görüntüle 249187Ekli dosyayı görüntüle 249188Ekli dosyayı görüntüle 249189
Takozu buldum hocam da nereye bagliyoz bu mereti sizinliyle farkli sanki bulamadim?