Makyajlı Exetuvedan Toyota Corolla ful pakete geçmek mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wyt23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gunesec

Özel Üye
Bende ne yapıyorsam bir türlü karar veremiyorum:) Zaten bu sevdadan baz geçmeye bahane arıyordum, bir araç daha sorayım yeni kasa dizel otomatik focus nasıl? Bilen test eden var mı? Cam tavan olmayan ve 2019 model fiyatları civice yakın.
Hocam siz macera arıyorsunuz sanırım?
Toyota ya defalarca baktım, kesinlikle çok daha dar ve fc5 bana göre daha konforlu.
Arka koltuğa bir oturun. Ben kesinlikle fc5 satıp Corolla almazdım.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Toyota ya defalarca baktım, kesinlikle çok daha dar ve fc5 bana göre daha konforlu.
Aynen katılıyorum (y)

Aracınız
Civic FC5 2019
Sanırım bende katılıyorum, az önce amcamoglu ile konuşurken dedim ki hondadan başka arabaya binince keyif almıyorum. O da bana sende hondaci oldun sanırım dedi :) özel harekat polisi kendisi, bizim şube hep hondaci diyor:) asker polis arabası onlar da bişey biliyor ki biniyor.

Aracınız
Civic ES7 2002
Corollanın özellikle sedanında iç malzeme kalitesi çok düşük. Bunu toyotayada büyük bir sitemle bildirmiştim.

Aracınız
Civic FC5 2020
sıfır aracı alırken bu 2 model arasında kalmıştım. Uzun uzun deneme testler sonrası tercihimi hondadan kullandım. İyiki civic almışım diyorum. komşumlarım bile x-passion corolla kullanırken benim aracı görünce keşke civic alsaymışım diyor. Bence sizinkisi macera :) Ha şunuda demeden geçmeyim, corollada tavan inanılmaz basık , sunroof oldugu için klostrofobi hissiyatını hemen yaşıyorsunuz. Civic içi çok daha geniş ferah.

Aracınız
Civic FC5 2019
2017 model golften sonra aldım hondayi ve hiç golfü aramadım onu da belirtmek isterim. 6-8 litre arası sakin kullanımda benzin yakardı bu o kadar tüp yakıyor daha ne diyeyim. Benzinin 8 lira olduğu bir ülkede LPG'li araçlara rağbet tabi ki artacaktır. Yakın zamanda 3 defa Ankara'ya gidip geldim İstanbul Silivriden yani 1000 km'den fazla. Tahminen 300 lira gibi yaktı her seferinde.

Geri