Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkaç saat önce Ankara Honda Bora'daydim, elegance donanımda özellikler makyajsız executive'e bayağı yakın. Ayrica jantlarda artık gri farkli bir jant. Akşam fotolar ile izlenimlerimi paylaşırım
Birkaç saat önce Ankara Honda Bora'daydim, elegance donanımda özellikler makyajsız executive'e bayağı yakın. Ayrica jantlarda artık gri farkli bir jant. Akşam fotolar ile izlenimlerimi paylaşırım
Acaba yenilenen honda yazılımı (şerit kontrol sistemi) yılbaşında alınan 2019 model araçlarada uygulanabiliyormu? Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa dönüş yaparsa memnun oluruz.
Saygılar
Resimlerden goruldugu kadar sadece honda sensing paketi eklenmis multimedya ekrani uzerine tuslar eklenmis ve on tamponun alt kisminda degisiklik olmus.
Burada 2018 sonunda piyasaya surulen kasanin aynisi diyebiliriz.
Bu ay icinde hatchback modeli ufak bir makyajla piyasaya suruluyor burada aciklamalarda tek dikkatimi ceken nokta extra ses yalitim sistemi bagaj kismi,ön ve arka çamurluklar ve zemin olmak uzere.
Redesigned 2020 Honda Civic Hatchback Gets Fresh Exterior and Interior Styling, Updated Technology and Expanded Manual Transmission Availability Aug 15, 2019 - TORRANCE, Calif. Civic Hatchback receives more aggressive front and rear styling Sport Touring trim now available with 6-speed...
Acaba yenilenen honda yazılımı (şerit kontrol sistemi) yılbaşında alınan 2019 model araçlarada uygulanabiliyormu? Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa dönüş yaparsa memnun oluruz.
Saygılar
Yeni Honda Civic almayı planlıyorum. Ancak makyajsız Elegance 1.6 benzin (tüpsüz) 140 bine veriyor bayi, makyajlı Elegance Eko ise 160 bin e bırakıyor.
Açıkçası aradaki farka değer mi? Bakıldığında jant, multimedya ve tampon farkı var. Tüp çok Ekstrem bir özellik değil gibi çünkü dışarıda en iyisini 5bin tl ye taktirabiliriz.
Konu ile ilgili beni aydınlatacak arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum...
Yeni Honda Civic almayı planlıyorum. Ancak makyajsız Elegance 1.6 benzin (tüpsüz) 140 bine veriyor bayi, makyajlı Elegance Eko ise 160 bin e bırakıyor.
Açıkçası aradaki farka değer mi? Bakıldığında jant, multimedya ve tampon farkı var. Tüp çok Ekstrem bir özellik değil gibi çünkü dışarıda en iyisini 5bin tl ye taktirabiliriz.
Konu ile ilgili beni aydınlatacak arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.