MAN FİLTER vs BOSH vs ORJİNAL FİLTRE vs FİLTRON

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefgngr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Sahte olsa neden bu şekilde üretim yazsın gider made in germany yazardı diye düşünüyorum ama üretim kalitesi acaba daha düşük olabilir mi diye şüphe etmiştim yazı fontu hariç ürünlerde gözle görülecek bir fark göremedim ışık tuttuğumda içi aynıdı dış contalarda aynıdı sonra aklıma tartmak geldi birebir aynı gramaj gelmesi kafamdaki soru işaretlerini sildi.
Evet sahte olsa Germany ifadesini özellikle koyardı muhtemelen.
Aklıma koronavirüs nedeniyle üretimin geçici olarak Bosna’da yaptırılma ihtimali de gelmiyor değil.

Aracınız
Kampanya var diye bir set daha filtre almıştım. Hangisi önceden vardı bilmiyorum evdekiler aynı yere koyduğu için dikkatimi çekti biri Almanya üretimi diğeri Bosna Hersek iki ürünün boyutları aynı ama yazı fontları ve kutuları farklıydı tarttım gramı gramına aynı gelince nerede üretildiğinin pek bir anlamı olmadığı kanaatine vardım.

Ekli dosyayı görüntüle 267701Ekli dosyayı görüntüle 267702Ekli dosyayı görüntüle 267703
Ekli dosyayı görüntüle 267704
Bende bugun aldim arkadaşlar bosna hersek üretimi daha önce almiştim almanya yaziyordu. Şüpelenmeye başladim çakma diye, birde w610/6 alt kısminda uv ışikta üretim tarihi görünuyor ama bosna hersek üretiminde görünmüyor.çok karmaşik durum.

Aracınız
Bende bugun aldim arkadaşlar bosna hersek üretimi daha önce almiştim almanya yaziyordu. Şüpelenmeye başladim çakma diye, birde w610/6 alt kısminda uv ışikta üretim tarihi görünuyor ama bosna hersek üretiminde görünmüyor.çok karmaşik durum.
Nerden aldığınızı söylerseniz, bizler de dikkat edelim.

Aracınız
YAĞ FİLTRESİNİ orjinal olarak nereden temin edebiliriz ? servisten kargolamasını istesek yardımcı olur mu? benim bulunduğum ilde yetkili servis yok.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
YAĞ FİLTRESİNİ orjinal olarak nereden temin edebiliriz ? servisten kargolamasını istesek yardımcı olur mu? benim bulunduğum ilde yetkili servis yok.
Filtre marketim
Filtre pazarı
Alo parça
Forumda geri dönüşleri güzel olan siteler onlara bakabilirsiniz.

Ad Soyad
Salih
Aracınız
Civic FE1 2021
Arkadaşlar Selamlar.

Konuyu başka bir yerde bulamadım,o yüzden Honda grubuna yazıyorum.Ayrıc konuyu hortlattığım için çok özür diliyorum.

Arkadaşlar araca yağ filtresi MANN FİLTER aldım.

Yakinen tanıdığımız,düzgün bir esnaf;ayrıca kendisi de ürünü bölgenin en büyük filtre tedarikçisinden tedarik ettiğini söylüyor.

Ben de MANN FILTER’in kendi sitesinde de yer alan çok büyük bir tedarikçiden fotoğraf istedim,niyetim elimdeki ürün ile karşılaştırmaktı;bana atılan fotoğraf ile benim elden aldığım fitre arasındaki yazı farkları sizin bahsettiğiniz cinsten,olayı tam anlayamadım,bunun sebebini bulabildiniz mi ? Üretildiği fabrika olabilir mi ?

Bana büyük filtre tedarikçisinin attığı foroğraftaki ürünün yazıları daha nizami ve anlaşılır.
( SOLDAKİ )

Yeni aldığım ürünün yazıları daha karmaşık ve kalın.( SAĞDAKİ )

Soldakinde üretim yeri fotoğraflanmamış ama yeni aldığımda BA yazıyor yani BOSNA HERSEK.

Bunun sebebi nedir ya da tecrübe eden oldu mu ?

Bilgisi olan cevaplarsa memnun olurum,çok teşekkürler şimdiden.

Ekli dosyalar

• 537445a6-bfbe-41e9-8751-974eea696aa5.jpeg
    537445a6-bfbe-41e9-8751-974eea696aa5.jpeg
    168.8 KB · Görüntüleme: 15
  • 33753E5F-84E7-4BCD-8E7D-E6895F4C016D.jpeg
    33753E5F-84E7-4BCD-8E7D-E6895F4C016D.jpeg
    191.9 KB · Görüntüleme: 15

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Arkadaşlar Selamlar.

Konuyu başka bir yerde bulamadım,o yüzden Honda grubuna yazıyorum.Ayrıc konuyu hortlattığım için çok özür diliyorum.

Arkadaşlar araca yağ filtresi MANN FİLTER aldım.

Yakinen tanıdığımız,düzgün bir esnaf;ayrıca kendisi de ürünü bölgenin en büyük filtre tedarikçisinden tedarik ettiğini söylüyor.

Ben de MANN FILTER’in kendi sitesinde de yer alan çok büyük bir tedarikçiden fotoğraf istedim,niyetim elimdeki ürün ile karşılaştırmaktı;bana atılan fotoğraf ile benim elden aldığım fitre arasındaki yazı farkları sizin bahsettiğiniz cinsten,olayı tam anlayamadım,bunun sebebini bulabildiniz mi ? Üretildiği fabrika olabilir mi ?

Bana büyük filtre tedarikçisinin attığı foroğraftaki ürünün yazıları daha nizami ve anlaşılır.
( SOLDAKİ )

Yeni aldığım ürünün yazıları daha karmaşık ve kalın.( SAĞDAKİ )

Soldakinde üretim yeri fotoğraflanmamış ama yeni aldığımda BA yazıyor yani BOSNA HERSEK.

Bunun sebebi nedir ya da tecrübe eden oldu mu ?

Bilgisi olan cevaplarsa memnun olurum,çok teşekkürler şimdiden.
Eklediğim konuyu göz atın. Honda genel olarak 610/6 numaralı Man kullanır. Bosna Hersek üretimi çıkabilir.

Thread 'Man yağ filtresi (W610/6) Orjinal vs. Fason' https://www.civictr.com/threads/man-yag-filtresi-w610-6-orjinal-vs-fason.263903/

Ad Soyad
Salih
Aracınız
Civic FE1 2021
Eklediğim konuyu göz atın. Honda genel olarak 610/6 numaralı Man kullanır. Bosna Hersek üretimi çıkabilir.

Thread 'Man yağ filtresi (W610/6) Orjinal vs. Fason' https://www.civictr.com/threads/man-yag-filtresi-w610-6-orjinal-vs-fason.263903/
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle.Burdaki çakma zaten bariz belli de;benim derdim dışı da bire bir aynıysa ne olacak ? 😊 Zaten giriş kısmında kırmızı detaylar var sahte olanda,çok bariz belli.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Hocam çok teşekkür ederim öncelikle.Burdaki çakma zaten bariz belli de;benim derdim dışı da bire bir aynıysa ne olacak ? 😊 Zaten giriş kısmında kırmızı detaylar var sahte olanda,çok bariz belli.
O zaman anlaşmalı distribütörden satın almalısınız.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Mann Filter'in ürünleri konusunda son zamanlarda çok sahte ürün videosu görüyorum (özellikli VAG grubunda).
Civicler için olan yağ filtresi W610/6 kodlu olanıdır, eskiden bu filtreler hep Made in Germany olarak geliyordu ama son 3-4 yıldır hep Made in BA (Bosna) olarak geliyor. BA üretimli olanların dış yazı kaliteleri de çok düşük ve üretim tarihinin ışıkta gördüğünüz hologramda yok.
Bu nedenle şahsen kendim yurtdışından Honda'nın orjinal yağ filtresini satın aldım. Sizde bulabilirseniz MAHLE üretimi orjinal mavi filtre bulursanız almaya çalışın, en kaliteli üretim orjinal filtreler onlar.

Geri