Bıraz daha verırsenız bole olur ısaretlı kısımdan dikişler zayıflatılıyor ve alttaki direksıyon a zarar vermiyor. Ekli dosyayı görüntüle 258205
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynen böyle hocam, güzel olmuş.
Bıraz daha verırsenız bole olur ısaretlı kısımdan dikişler zayıflatılıyor ve alttaki direksıyon a zarar vermiyor. Ekli dosyayı görüntüle 258205
Ben kılıfı aldığımda icinde vardı çift bant..çok ince ve çok güzeldi.zarar vereceğini sanmıyorum...ki zaten güzel olsa kılıf neden yapıyorsunuz benim baya patlamıştı direksiyon onun için yaptım..
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok ince ve hassas hocam, tırnak deyse yırtınacak gibiyüzükle kullanırken bile tırsıyorum soyulacak diye
2020_CIVICC_FC5
İz yapıyor iz yapmıs hali bu fotolar özeldir sırf dıreksıyon kaplama yapan arkadasımdan aldım secıli yerler iz yapmış Ekli dosyayı görüntüle 258214
Hocam ben Eskişehir deyim işim gereği ayda 1 sefer bursa ya gelip gidiyorum arkadaşın numarasını alsam gelmeden randevu alsak bundan yaptırsam güzel olurBıraz daha verırsenız bole olur ısaretlı kısımdan dikişler zayıflatılıyor ve alttaki direksıyon a zarar vermiyor. Ekli dosyayı görüntüle 258205