mask946
0
Bir dönem fotoğraf yarışmasında bu cilayı hediye vermiştik o geldi aklıma
https://www.civictr.com/showthread.php/1840-CivicTr-den-Hediyeler-)
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bir dönem fotoğraf yarışmasında bu cilayı hediye vermiştik o geldi aklıma
https://www.civictr.com/showthread.php/1840-CivicTr-den-Hediyeler-)
SizceTam da bu ürünü pasta cila bir arkadaşımla 3- 4er şişe bitecek kadar sürede uyguladık. 4 ay kadar. İkimizin de arabası siyahtı. Onunki 2008 Honda siyahı idi (hafif lacivert ağırlıklı bir simli güzel bir siyahtır. benimki derin siyah yani full siyah)
Kullanıcıları bilir.. hem tadından yenmez, hem de tam bir dert tir. siyah..
Sonuç: Çok iyi netice aldık.arabalar resmen parladı.geç kirlendiler kolay temizlendiler...hatta tozluyken bile parliyordu gercekten.daha uzun süreli kullanmadım ama birşey olacağını da sanmam.
Zaten meguiars ürünlerinin en önemli sorunu fiyatı! Ürünlerin hepsi harika.ama gereksiz pahalı..arkadaşımın bulduğu fiyat makul gibi. 2 sene kadar önce 50 Tl civarına alıyorduk..ama guvenilir yerden almak lazım elbet.sahtelerini duymuştum.
Sizce
Sonax markasimi
Maguiars mi
Iyi
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Özetle meguiars özelinde ultimate Quick sprey cila , gold class şampuan ve waxlı sarı şampuanın etkilerinin farklı olduğunu ve aynı etkiyi gösteren ürünler olmadığını belirtmek isterim.ben seramik kaplama olmayan aracımızı önce gold class cilalı şampuan ile yıkayıp sonrasında hızlı cila ürünü kullandığımda 2 ay gibi bir süre kirlenmeler dahil yıkadıktan sonra belirli bir parlaklık. Ve su itici özelliği devam etti aynı araca waxlı şampuan ile yıkayıp sonra hızlı cila yaptığımda aynı etkiyi alamadım. Yine seramik kaplama olan aracımız için gold class cilalı şampuanla yıkadığımda elde edilen ışıltı ve parlaklığı wax lı şampuan ile alamadım. Ama wax lı sarı şampuanda hiç seramik kaplama veya boya koruma yapılmamamış bacanağımın aracında güzel etki gösterdi. Bu durumların araçlarda yer alan boya koruma , seramik kaplama renk veya kullanılan ürün markası ve çeşidine göre değiştiğini düşünüyorum o nedenle tüm bu etkenlere göre aracınızda hangi ürün etkili oluyor veya sizin hoşunuza gidiyor ise o şekilde yapmak daha yararlı diye düşünüyorum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.