Hocam dediklerinizin çoğu doğru ama 2 ay ürünün etkisinin kalıcı olması için yağış görmemesi kirlenmemesi(çamur vb.) kapalı ortamda muhafaza edilmesi gerekiyor. R25 motorumuzu yağmur gördürmeden kapalı alanda saklıyoruz, şampuanla yıkayıp cilaladıktan üstüne hızlı wax attıktan sonra 1-2 haftada dahi sürmeden üstü toz kaplıyor bütün ürünler meguiars. Motoru yıkayınca tekrar hızlı cila vurmazsanız parlaklıktan eser kalmıyor belki çok az da olsa su iticilik devam ediyordur benim için parlaklığını ne kadar koruduğu önemli, motor siyah renk ayrıca. Siz özel birşey mi yapıyorsunuz da 2 ay gitsin bu parlaklık bence imkanı yok dediğinizin çünkû kapalı ortamda dediğiniz şartı yakalayamıyorum ben.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Siz yanlış anladınız galiba ben ürün 2 ay toz olmuyor çamur olmuyor demedim yağmurda trafiğe çıkmaz iseniz evet su itici özelliği kesin ve pırıl pırıl ama diğer türlüde çamur toz vb durum olsada o 2 aylık süre zarfında yıkandığında ilk uygulandığı gün gibi oluyor dedim isterseniz birde o yönüyle değerlendirin derim. Seramik kaplama olmayan küçük aracımız için meguiars gold class cilalı şampuanla yıkama sonrası hızlı sprey ultimate cila ile gümüş gri metalik renk araçta bu şekilde dediğim diğer durumlar ile ilişkili farklı birşey olursa deneyenler paylaşırsa herkese bir katkısı olur diye düşünüyorum. ( bu aracımız 2012 model olup alındığı günden beri fırçalı yıkama veya boyada hare oluşturacak uygulama görmemiştir. Sadece bir kez sonax ın o dönem muhteşem diye adlandırdığı uygulama yapılmış öyle olmadığı ilk 1 ay içerisinde anlaşılınca bu yöntemle kendimiz yıkamaya başladık.)
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.