İlk önce turuncu tema vardı sonra karıştırırken mavileri buldum gece ve gündüz için ayrı ayrı seçim var. Bide igoda Ardahan Kahramanmaraş güzergahini Erzurum Bingöl Elazığ üzerinden gösteriyor ama navide Erzurum Erzincan Sivas Kahramanmaraş olarak gösteriyor. Sonuçta güncel olmaları hoşuma gitti. Muhtemelen rota ayarlarını yapmam gerek ondan farklı rotalar gösteriyor. Ama stabilize ve traktörlerin kullandığı yollar bile var çok teşekkür ederim
Bu arada igo da navigasyon dan çıkış butonu yok. Buda igo yazılımının navigasyon cihazları için yapıldığını gösteriyor. Bununla birlikte igoda bir iki kere navi tuşu çalışmadı. Yani igoya girince bir daha çıkmak için cihazı kapatmanız gerek. Ayrıca tuş teması çok az.
Naviye gelirsek mavi tema hoş duruyor. Sesli arama özelliği var. Navi tuşu çok stabil. Çıkış tuşu var. Seslendirmeleri çok daha çeşitli.
Her ikisininde haritası aynı ama arayüzleri farklı. Navinin ikonları ve animasyonları daha iyi igo biraz daha çizgi filmsi.
Ben az önce ikisini de tek tek denedim tavsiyem daha stabil olan navi karar sizin
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.