Arkadaşlar fikir vermesi açısından resimleri ekliyorum,
Uygulama öncesi ekran dışında kalan yerleri mutlaka maskeleyin,
Öncesi,
Sonrası %80 düzelme oldu,
Çizikleri giderdikten sonra koruma filmi yaptım bizim cihazların üst genişliği ile alt genişli aynı değil (1 cm fark var) bu yüzden özel kesim bir şey yapmak gerekiyor,
Linkteki filmi akıp cihaza göre kestim, linkteki üründe iki tane film var birini yanlış keserseniz muhtemelen ikinci denemede doğru yaparsınız
https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...oruyucu-film-samsung-ipad-lenovo-as-376041806
Bonus olarak vites yanın da bulunan parlak kısımlar da pasta ile çok güzel düzeliyor, yine yanları maskelemek gerekiyor, burası ile ilgili resim çekmedim sadece koruyucunun kesmi için aşağıdaki resmi paylaşayım yerin kalıbını kağıt bant yapıştırarak çizebilir sonrasında aynı banı linkteki koruyuca yapıştırıp birebir çıkarabilirsiniz. [MENTION=12391]renovatio[/MENTION] Hocam bu konuyu başka bir konu içerisinde sizinle mi konuşmuştuk?
[MENTION=11776]ywzckr[/MENTION] Hocam panel dışı güzelce maskelenerek yapılabilir, ancak orada ki materyal çok hassas hafif aşındırıcı bir pasta daha uygun olur.
[MENTION=16236]civilker[/MENTION] Hocam sizin konuyu biraz baltaladı gibi oldum kusura bakmayın![]()
Hocam resimden pek belli olmuyor ama sonradan parlamis o belli. Ben cam cilasiyla deneyeyim bi olmazsa nasip artik. Ekran icin hangi pastayi kullandiniz?
Ama elimde far korumak icin 3m film vardi seffaf sizin taktikle pianolari kaplarim ben.
Emeğinize sağlık.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.