Merhabalar , uzun zamandır keyifle takip ettigim iyi yada kötü yorumların olduğu bu platformda sizlerle birlikte dönem dönem aranızda olup takipte bulundum . Aynı zamanda bir kaç ay da olsa 2019 Civic araç kullanıcısıydım burada az yada çok bilmediğimiz yeni bilgiler edindik ...
yorumlamalarınızı okuduğumda markayı kullanan bir kaç arkadaşın izlenimlerini gördüm, bu marka alt ve üst segment olarak iki farklı ürünle piyasada satışı yapılıyor , daha önceki arkadaşların deyimiyle 6.1 olan sol tarafında Mavi ışıkları yanan ürün ozamanlar (2016-2017)piyasaya 1200-1300 TL üzerinden satışı yapılmıştı ,suan bu ürün satılacak olsa 1900-2000 TL den asagida olmaz , bu modelin 4 GB RAM 64 GB hafızalı olan versiyonuda geldi ... tabi ozamanlar 1GB olarak satışı yapılıyordu , suan ki dolar kuruna baktığımız zaman aynı fiyatlara gene 1 -2 GB ramli cihaz alabiliyorsunuz ama alt segment veya orta segment alabiliyorsunuz ... fiyatına göre güzel stabil çalışıyor radio çekimi tabiki düşüyor , alacak olan arkadaşlara basında olabilecek durumları söylüyoruz ...
bunlar ürünlerle alakalı olarak verilmiş kısa bilgiler.
Gelelim
@NAMASA adındaki kullanıcı Ekrem Mahmutoğluna
Kendisine verilen ürün 2 GB RAM 16 GB hafızalı orta segmentli bir ürün Bu ürün yaklaşık olarak ekim ayından beri satışı yapılıyor , ürünlerin satılmadan öncesinde oluşabilecek radio çekimi , hızı , navigasyon sistemi hakkında zaten detaylı bilgilendirme yapılıyor , kimse bu konu hakkında aaa böyleyken böyle oldu gibi bir şey söyleyemez,çok kaliteli daha stabil daha hızlı radio güzel ceksin, ses çıkışları ve kalitesi daha üstün performansta olsun derseniz zaten 2. Seçenek olarak 4 GB RAM bu ısın suan ki pazara bakıldığında son noktası oluyor ... Ekrem Mahmutoğluna bunları tek tek anlattıktan sonra Hatta kendisine video ve resim gönderildikten sonra , kendisi 2 GB olanı istedi ödemesini gönderdiği andan itibaren bir gün bile aksamadan kargoya teslim edilmek üzere yola çıktı ... cihazı aldı kutusundan çıkarttı beklediği sekilde bir problemi olmadan aracına takti , aracına takarken 3-4 defa arayarak bizden Bilgi istedi bizde her aradığında telefonlarını yanıtladık montaj aşamasında destek verdik , bir kaç takıldığı noktalar oldu sorunlarınız varsa araştırıp sorunlarinlarinizi çözebiliriz Diyerek yardımcı olduk , ( peki ya çözülmezse dediğinde ise Cihazi geri alırız sorun olmaz dendi teşekkür ederek kapattı , işimiz bu zaten çalışma saatleri içerisinde (8:30-19:00) her türlü desteği ve hizmeti sağlamak zorundayız , saat 19:00 olduğunda otomatik olarak firmamız kapanışa geçer, gelen aramalar veya Mesajlar ertesi gün yanıtlanır ...(“zaten sitemizdede çalışma saatlerimiz yazıyor “) bu saatler dışında akşam 8-9 saatlerinde arayarak ulaşamaması normal
Kendisi saat 20:00- 21:00 sularında 8-10 defa arayarak ki arama kayıtları var bizlere ulaşamayınca ağzına gelen herseyi söyleyerek icinde kurmaya başlamış , o an telefon yanımda değildi yoğun bakımda olan aile dostumuzun ziyaretindeydim , telefon yanımda olsa dahi açacak pozisyonda da değildim ... şimdi onun gözünden bakıyorum sanıyorum ki kendisi dolandirildim madur oldum diye düşünüyor herhalde , eğer böyle bir şey olsaydı kendisi ödemesini yaptığı anda o an iletişim kesilir daha telefonlarına bakılıp destek verilmezdi ... Çalışma saatleri içersinde tüm aramaları yanıtlandı...
2-3 aramadan sonra mesaj atılır daha sonra beklenilir ön yargı İle feryat Figen etrafa atıp tutmaya çalışmalar zaten kul hakkına giriyor ... akşam ulaşamayınca ertesi gün çalışma saatleri içersinde aransa zaten ne sorunu varsa giderilir , ayrıca “”Çinden ürün getirip mal satmaya çalışan ufak tefek firma “” diye adlandırdığınız firma, piyasada duyduğunuz diğer bir kaç markanında ürünlerini tedarik edip , ayriyetten kendi bunyesinde 2-3 ay araliginda en az 1000-1500 ürün getiriyor , bu zamana kadar kimseyi madur durumda bırakmadık , 1992 den beri firmamız faaliyet göstermektedir , ben bunu tartışma amacı ile yazmıyorum olabilir herkes istediği gibi düşünebilir , 100 TL -1500 TL veya fiyat ne olursa olsun Tenezzül edecek ufak çaplı firma değiliz , ben bu hizmet karşısında yapılan yorumları görünce şok oldum ortada ilgilenmemezlik veya telefonlara bakilmamazlik yapılmadı hak etmediğimiz bir durumu insanlara yalan yanlış aktarılması ben kendisinin karakterine ve kişiliğine yakıştıramadım Nasıl bizi Allah’a havale ediyorsa bizde aynı şekilde havale ettik... kendisi çalışma saatlerimizin dışında akşam saat 8-9 sularında arayıp 10-11 gibi mesaj atabiliyorsa , bizde çalışma saatlerimizin dışında sabah 6-7 gibi arayacağımızı ne sorun varsa halledebilecegimizi söyledik , basit bir konuyu , karşısında muhattabı varken yokmus gibi davranarak aslında ne duruma taşıdığını kendisinin görmesini istedim.Firmamızdaki çalışmaları incelediğiniz de nasıl çalıştığımızı görebiliyorsunuz...konuyu daha fazla uzatmadan burada bitirmek istiyorum gelecek olan yanıtlara tartışma olmaması açısından cevaplandırmayacağım , hakkınızı helal ediniz burada sizlerinde vaktinizi aldım.
Keyifli hayırlı günler dilerim ...