Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam amacım kırıcı olmak değil ama gösterdiğim yer orası değil. Kapıyı açtığınız zaman görebilirsiniz ancak. Oradaki boşluk gayet doğal o kısımda yanaklar birbirine sıfıra sıfır değmez zaten. Fotoya iyice bir bakın. Elinizi oraya sokunca sesin azalması da pek mümkün değildir. Psikolojik olarak size öyle gelmiş bence.
Hocam sizin attığınız fotoğraf üzerinden orta parmağının ucunu degdirebildigim yeri isaretledim
He, elimi ben araya sokunca başka bir yerdeki titreşimi kesiyodur ya da sönümluyodur, veya kapıyı ve konsolu sıkıştırdığimdan dolayı ses kesiliyodur bilemem. Ama isaretledigim yere, kendi arabamdaki elimi soktugum sekilde sokunca trim sesi kesiliyor. Cekmedim arabayi parkedip eve ciktim ama attiginiz bosluklar (isaretledigim yer gibi) bende de var.
Anladim simdi o bolgede bana gore fazla aciklik oldugundan anlamamisim hangisi oldugunu. Bendekinde var mi yok mu emin degilim. Yarin arabaya binerken bi bakar foto paylasirim hocam.
Öğrenmek için soruyorum, farklı bir nick ile yeni üye girişi yapamaz mı , IP den falan mı tespit edilir . Yapabildiğini düşünüyorum , tam kurgu bilim korku filmine döner burası
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.