Bende de durum aynı işçilik sıfır aracın muhtelif yerlerinde bu tür açıklıklar mevcut
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İlk sayfadaki mesajıma bakarsanız yeni işaretli fotoğraflar ekledim hocam dediğim kısım orası değil. Orada bir sorunum yok. Sizin fotodaki kısım rahmetli sezgi arkadaşın trim sesinin geldiğini iddia ettiği yer benim merak ettiğim yer oranın üstü sacla konsolun birleştiği yer.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Resim ikinci sayfadaymış şimdi gördüm, benim araçta da aynı şekilde açıklık var.
Merhabalar herkese bendede ayni olay var ekstradan birsey daha danismak istiyorum yardim ederseniz cok sevinirim benim aracimin sag on hava yastiginin citasinda bosluk var ve bozuk yolda giderken felaket derecede tikirti yapiyo acaba ayni problemle karsilasan varmi karsilastiysaniz eger ne cozum yaptiniz tesekkurler herkese...
Benim aracımda böyle bir ses gelme sorunu yok tam olarak dediğinizin yerin resmini çekerseniz bizde araçların aynı yerini kontrol edebiliriz.
Boyle şeyler çıkabiliyor, servis garantiden 10 dakikada halleder. Muhtemelen bulundugu yerin icindeki bosluktan faydalanip airbag hafif oynuyodur.En yakin zamanda resmini cekip koyucam