Aracımız 2016 civic FB7 101bin de 1. Viteste 2.500 3000 civarı devirlerde silkeleme oluyor sanki ayağını gazdan çekip geri basmışsın gibi.Hani 99 civiclerde vtec açar ya aynı o tarz bir gecikme 2. Viteste de oluyor fakat o kadar hissedilmiyor yüksek devirde herhangi bir sıkıntı yok . Aynı kasa civicle drag yaptık bugün benim araba yazılımlı (yazılım 16hp 20nm tork artışı sağlamalı .) olmasına rağmen üst devirlerde o alıyor .Internette araştırma yaptım biraz forumlarda birçok nedeni var görünüyor daha önce yaşayan varmı?
2-Aşşagıda grafiği de koydum belirli yerlerde belirli dalgalanmalar var stabil değil Vitesten bağımsız ve yazılım yokken de aynı sorunu yapıyordu , ayrıca subap ayları yapılmasına rağmen sorunun devam ediyor ve hem gazda hem benzinde yapıyor aynı şeyi.(Bu arada yeni buji de sipariş ettim bujilerden kaynaklıdır diye düşünüp).
SM-A515F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2-Aşşagıda grafiği de koydum belirli yerlerde belirli dalgalanmalar var stabil değil Vitesten bağımsız ve yazılım yokken de aynı sorunu yapıyordu , ayrıca subap ayları yapılmasına rağmen sorunun devam ediyor ve hem gazda hem benzinde yapıyor aynı şeyi.(Bu arada yeni buji de sipariş ettim bujilerden kaynaklıdır diye düşünüp).
SM-A515F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.