Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kapıların içeriden açılması gayet normal eğer çıcuk kilidi kısımını aktif etmezssen kapılar içeriden sürekli açılır diye biliyorumArkadaşlar mönülü taktırdım. Araba hareket ederken kapılar kapanıyor fakat içerden kapılar açılıyor.
Arkadaşım bende taktırmıştım bu modelden ama 15km hıza ulaşınca kapılar kilitlenmiyor neden acaba ne yapmalıyım yardımcı olur musunArkadaşlar merhaba.
Linkteki ürünü aldım ilgilen olursa diye buraya da yazmak istedim.
https://urun.gittigidiyor.com/otomo...-ayna-ve-sunroof-kapama-modulu-2016-352292976
Fiyatı kargo dahil 159₺
Montajı da çok basit. Sadece cam kontrollerinin olduğu paneli sökmeniz yeterli. Sökmek için de trim sökmek için kullanılan plastik aparatınız yoksa düz tornavidanın ucuna bir bez sarıp panelin altına sokup hafif esnetmeniz yeterli. Zira ben öyle söktüm.
Montaj ise paneli sökmekten daha kolay. Aracın cam açma düğmelerine giden 2 kabloyu çıkarıp modüle, modülden çıkan 2 kabloyu da cam açma düğmelerine takıyorsunuz. Kablo kesme ekleme yok. Her şey soketli.
Modülü de uygun bir yere sıkıştırmanız yeterli. Zaten kıpırdayıp ses yapma şansı yok. Ben sıkıştırdıktan sonra camı açıp kapattım hengi bir sıkışma sürtme olmadı.
Gelelim özelliklerine;
Aracın kapılarını uzaktan kumanda ile açınca aynalar anında açılıyor.
Aracın hızı 15km/s i geçince kapıları güvenlik amaçlı otomatik olarak kilitliyor.
Aracı stop ettiğinizde kapıları açıyor.
Araçla seyahat ederken acil durum freni yaptığınızda kapıları yine güvenlik amaçlı otomatik olarak açıyor.
Araçtan indiğinizde camları ve sunroofu açık bırakırsanız uzaktan kumandadan aracı kilitlediğinizde önce aynaları sonra da sunroofu ve camları aynı anda kapatıyor.
Bazı modüllerde sürücü kapısını açınca aynaları kapattığını, bu durumun da araçtan inerken arkadan geleni görmeme riski oluşturduğunu okumuştum. Bu modüle o sıkıntı yok. Aracı kilitleyince aynalar katlanıyor.
Ayrıca içerdeki ayna katlama düğmesi de çalışmaya devam ediyor. Mesela düğmeden aynaları kapalı konumda bıraktığınızda kumandadan kapıları açınca aynaları açmıyor.
Özelliklerden kullanmak istemediklerinizi modülün üzerinde bulunan 6 adet switch le devre dışı bırakabiliyorsunuz.
Umarım ilgilenen arkadaşlara faydalı olabilmişimdir.
Keyifli forumlar...
Lenovo K53a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok teşekkür ederim ben de şimdi sizin sayenizde öğrenmiş oldum denedim aynen dediğiniz gibi herhangi bir modül olmadan cam ve sunroof u açıp kapayabiliyoruz kumandadanKullanım kitapçığını ilgili sayfasını gönderiyorum. Ekli dosyayı görüntüle 213969
Lenovo K53a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Modülün üzerindeki tüm switch ler açıksa otomatik kilitlemeyi yapması lazım. Switchlere baktınız mı? Yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 5 nolu switch olması lazım.Arkadaşım bende taktırmıştım bu modelden ama 15km hıza ulaşınca kapılar kilitlenmiyor neden acaba ne yapmalıyım yardımcı olur musun
2011 elegans ayna kapatma modülü yokmudur
SNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İçerideki kapıda olan ayna kapama tuşu, basılı olunca da modül aç-kapa yapıyor mu? Kışın karda aynalar kapanamayacağı için bu içerideki tuş iş görmezmi acaba?