İki gün önce park sensörü çalışmamaya başladı. İlk bakmam gereken yer ve neleri kontrol etmem gerekiyor acaba? Durduk yere olması ise bi ayrı can sıkıcı. 2012 fb7
Hocam iyi söyledin aklıma gelmemişti, ama bu kasada park sensörü Manuel kapatılsa bile, araç yeniden çalıştırıldığında aktif oluyor diye biliyorum.Hocam siz farkında olmadan bilmeyen birisi park sensörünü düğmesinden kapatmış olmasın kontrol ettiniz mi?
Hocam siz farkında olmadan bilmeyen birisi park sensörünü düğmesinden kapatmış olmasın kontrol ettiniz mi?
Hocam bu sabah çok güldüm kendime. Dediğin gibi mübarek'in birisi düğmeden kapatmış. Ama nasıl olduysa açılmamış. Ben otomatik açılıyor diye biliyordum, bu yüzden düğmeyi hiç düşünmedim. Hatta bu formda da bazı arkadaşlar da aynı bilgiyi paylaşmıştı sanırım. Teşekkür ederim.
Sensörün sağlam ise altına plastik eriterek veya dolgulu yapıştırıcı kullanarak (oyun hamuruna benziyor) problem giderilebilir. Varsa fotoğraf paylaşın inceleyelim.Tekrar merhaba arkadaşlar, bu sefer en soldaki arka park sensörün tampona monte edilen plastiği kırıldı. Sensörün kendinde bişey yok. Tek sensörden dolayı hiçbir sensör çalışmıyor. Bunu nasıl yaptirabilirim? Yeni bir sensör mu yoksa plastik yapılabilir mi?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi