Arkadaşlar, 2012 fb7 kasa için ön park sensörü taktırsak mevcut sisteme entegre oluyor mu, yani geri gelirken fazla yaklaşıldığında ekranda çıkan sarı kırmızı uyarılar ön taraf için nasıl oluyor.
2012 fb7 aracımda I-MID ekranda park sensörleri "CHECK SYSTEM ARIZASI" verdi. sensörleri kontrol ettim sensörler sağlam. Park sensörlerini devreye soktuğumuz düğmenin lambasının yanmadığını tespit ettim. direksiyonun sol kısmında VSA ve far yıkama düğmelerinin ortasında bulunan Park sensörü açma kapama tuşunun ampüllerinin patlak olduğunu tespit ettim. bu ampülleri daha önce değiştiren oldumu ve bu ampülleri nereden bulabiliriz. Başına böyle bir arıza gelen oldu mu? Ankara da bu ampülleri bulabileceğim bir yer varmı?
Büyük ihtimalle ki benim öyle idi bugün tamir ettim bastığımız yani sensörleri aktif ettiğimiz düğmenin lambası patlayınca alarm veriyo ve sensörler sürekli görüyor gibi ekranda ve tuş çalışmıyor düğmeyi yerinden sökeceksiniz ve içeride yedek başka bir tane daha ampul var onunla yer değiştireceksiniz ve düzeliyor.Benimkide baştan bi ara yaptı sonra düzeldi ve sonradan hiç çalışmaz oldu bugün tamir ettim resimde atayım fikir verir kolay gelsin aracım 2012 fb7Bu sabah geri vitese taktığımda sensör sesinin hiç susmaması çıldırtı beni sensörleri sildim sonuç yok acaba garantiye girermi aracım 2012 fb7 kasa (